Exclusiv. Florin Gardoş, titular în premieră la Universitatea!

Marian Popovici   
in Stiri sportive
13/04/2018, 13:12
Exclusiv. Florin Gardoş, titular în premieră la Universitatea!

Meciul dintre Universitatea Craiova şi CSM Iaşi se dispută sâmbătă, de la ora 20:45 pe stadionul “Ion Oblemenco”. FANATIK.RO a aflat că Devis Mangia îl va titulariza pe Florin Gardoş. Fostul fundaş al Stelei va fi la primul meci ca titular la Craiova după transferul din iarnă. 

Până acum, Gardoş a bifat câteva minute în meciul cu CFR Cluj, încheiat 0-0. Fundaşul a avut de aşteptat două luni până să joace, iar Devis Mangia îi oferă în premieră un loc de titular cu CSM Iaşi. 

Gardoş: “Nu e uşor să fii în situaţia mea” 

Apărarea oltenilor a dezamăgit în meciul cu FCSB, pierdut cu 0-2 pe Arena Naţională. Cu acest eşec, oltenii s-au depărtat la 7 puncte de liderul FCSB cu 6 etape înaintea finalului de sezon. 

Florin Gardoş a explicat după ce a debutat cu CFR Cluj că a avut nevoie de o perioadă de acomodare: “Îmi doream să fiu pe foaie încă de la început. Nu s-a întâmplat nimic, a trebuit o perioadă de acomodare, normal. Am încercat să fiu înţelegător şi să am răbdare. Nu e uşor să fii nici în situaţia mea, nu e uşor nici în situaţia antrenorului, care are de ales din 25 de jucători. Încerc să înţeleg pe toată lumea şi să îmi fac treaba”, a spus Gardoş. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×