Gardoș s-a accidentat din nou! Ratează tot sezonul? Reacție oficială

Gardoș s-a accidentat din nou! Ratează tot sezonul? Reacție oficială GALERIE FOTO
Florin Gardoș s-a accidentat din nou. Fundașul a ieșit în minutul 30 al meciului Craiova - Viitorul.

Gardoș s-a accidentat în meciul Craiova – Viitorul, din etapa a 7-a a playoff-ului Ligii 1 Betano – vezi detalii aici. Fundașul venit sub formă de împrumut de la Southampton, formație care evoluează în Premier League, are parte de ghinioane de când a revenit în Liga 1 Betano.

UPDATE, ora 9:40 Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a explicat ce a pățil Florin Gardoș în partida cu Viitorul: „E o problemă musculară, este o recidivă. Doctorul e cu Florin să îi facă o rezonanță magnetică. E îngrijorătoare accidentarea lui și nu cred că scapă fără 2-3 săptămâni”, a spus acesta la o televiziune de sport.


UPDATE, duminică, ora 7:45 Din primele informații se pare că Florin Gardoș ar fi suferit o ruptură musculară, motiv pentru care sunt șanse foarte mari ca fostul fundaș central al naționalei să rateze tot restul sezonului. Astfel, Gardoș ar evolua în numai 4 meciuri în tricoul Craiovei.


În minutul 30 al meciului Craiova – Viitorul, Florin Gardoș s-a accidentat în timpul unui atac al formației lui Gheorghe Hagi și a cerut să fie schimbat. Astfel, Devis Mangia a decis ca în locul internaționalului român să intre Renato Kelic. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Florin Gardoș, măcinat de accidentări după plecarea de la FCSB

Florin Gardoș a ajuns la CS Universitatea Craiova în luna februarie a anului 2018, dar a evoluat în doar 3 partide pentru echipa pregătită de Devis Mangia, deoarece nu a venit pregătit 100% după ultima accidentare suferită în perioada când evolua pentru Southampton. De la plecarea lui Florin Gardoș de la FCSB în august 2014, fundașul în vârstă de 29 de ani a jucat în 38 de meciuri, fiind măcinat de accidentări.

“Cred că Gardoş s-a accidentat din cauza gazonului. Are probleme musculare. Probabil şi-a pierdut echilibrul”, a spus Devis Mangia, după Craiova – Viitorul 3-3.

Craiova – Viitorul, scor 3-3, în etapa a 7-a din playoff-ul Ligii 1 Betano.

2.000.000 de euro este cota lui Florin Gardoș, conform transfermarkt.com

Închide ×