Fotbal intern

Gardoş şi-a dorit să revină la FCSB! Becali l-a făcut să se răzgândească

30.05.2018 | 18:54
Gardos sia dorit sa revina la FCSB Becali la facut sa se razgandeasca

Florin Gardoş şi-a dorit să revină la FCSB, dar Gigi Becali a făcut un gest la care fundaşul care îşi va prelungi contractul cu CS Universitatea Craiova nu se aştepta. Internaţionalul român spune că îşi dorea să plece de la Southampton încă din vara trecută, iar primul lucru care l-a făcut a fost să se gândească la echipa finanţată de Gigi Becali.

Mai mult, Florin Gardoş recunoaşte că a fost foarte aproape şi de FC Viitorul Constanţa şi că a discutat cu Gheorghe Hagi, care i-a explicat condiţiile şi i-a transmis că poate oricând să evolueze pentru fosta campioană a României, dar mai bine ar merge la CS Universitatea Craiova, deoarece avea mai multe şanse să prindă play-off-ul.

Florin Gardoş şi-a dorit să revină la FCSB, dar gestul lui Gigi Becali l-a făcut să se răzgândească

”Îmi doream neapărat să plec de la Southampton. Îmi doream să plec încă din vara trecută, dar n-a ieşit. Îmi doream să mă întorc în ţară… Ideal era să rămân în Anglia sau în străinătate. A fost ceva prin Championship, nu ştiu ce a fost… am înţeles că şi Sotuhampton a avut ceva pretenţii. Ulterior, am zis să mă întorc în ţară. Evident că prima dată m-am gândit la Steaua, am stat patru ani acolo, m-am gândit că nu o să fie nicio problemă.

Nu am apucat să vorbesc cu un impresar că a ieşit patronul (n.r. Gigi Becali) şi a spus că ”n-am ce face cu un jucător care n-a mai jucat de trei ani” sau ceva de genul ăsta. Atât mi-a trebuit. Am zis că acolo n-are sens să mai insist. Pe urmă, a apărut varianta Viitorului, mi-a propus un prieten foarte apropiat, mi-a zis că-l ştie foarte bine pe Gică Hagi şi să merg acolo, că stau degeaba. După 31 de ianuarie, când s-a terminat perioada de transferuri, clubul mi-a spus că nu mă mai pot să mă antrenez cu echipa mare. Şi asta m-a determinat să… Intram în ultimele 6 luni de contract, antrenorul mi-a zis încă din vara trecută că nu se va baza pe mine şi că trebuie să plec.”

A negociat cu Viitorul, dar Hagi l-a trimis la Craiova

Florin Gardoş în meciul dintre CS Universitatea Craiova şi CSM Poli Iaşi.
Florin Gardoş în meciul dintre CS Universitatea Craiova şi CSM Poli Iaşi.

“Şi am vorbit cu domnul Hagi, Viitorul încă nu era sigură de participarea de play-off. Mi-a zis că trebuie să am în vedere şi acest lucru, mi-a spus că trebuie să am în vedere şi că Viitorul nu plăteşte salarii mari. Am avut o discuţie foarte constructivă. Şi mi-a zis să mă gândesc bine, că uşa e deschisă, dar şi Craiova are nevoie de un fundaş. Asta este diferenţa între un om care mănâncă fotbal pe pâine şi… în primul rând, e om.

(n.r. întrebat dacă l-au deranjat declaraţiile lui Gigi Becali) Nu, bineînţeles că nu şi m-a deranjat. Nu avea cum să nu mă lezeze. Am stat patru ani acolo, am câştigat patru trofee. Nu mai vorbesc despre suma care s-a luat în momentul în care am plecat. OK, dacă ar fi sunt impresarul meu şi mi-ar fi spus că nu se poate, era OK. Dar să vii să spui asta public… mi se pare cam urât”, a declarat Florin Gardoş, conform telekomsport.