Fotbal intern

Gardoș și-a luat la revedere! ”Sunt dezamăgit că nu am primit șanse”

01.07.2018 | 08:06
Gardos sia luat la revedere Sunt dezamagit ca nu am primit sanse

Fundașul echipei Universitatea Craiova, Florin Gardoș, și-a luat la revedere de la clubul englez Southampton printr-un mesaj emoționant postat pe contul de Facebook. Jucătorul și-a încheiat la 30 iunie înțelegerea cu ”sfinții” și a devenit fotbalistul grupării din Bănie.

”Astăzi se încheie oficial contractul meu cu Southampton FC. Sunt dezamăgit că după accidentarea din 2015 n-am mai primit sanșe pentru a demonstra că-mi merit locul în echipă și pentru a răsplăti încrederea pe care lumea, în general, mi-a acordat-o”, a scris fundașul.

Fundașul Florin Gardos și-a încheiat contractul cu Southampton la 30 iunie și și-a luat la revedere de la clubul englez printr-un mesaj emoționant
Fundașul Florin Gardos și-a încheiat contractul cu Southampton la 30 iunie și și-a luat la revedere de la clubul englez printr-un mesaj emoționant

Gardoș și-a luat la revedere: ”A fost o experiență de care îmi voi aminti cu plăcere”

”Cu toate acestea, a fost o experiență de care îmi voi aminti cu plăcere toată viața și nu voi uita niciodată sentimentul unei victorii pe Emirates, Old Trafford sau St Marry’s. Vă mulțumesc tuturor celor care ați crezut în mine!”, și-a încheiat Florin Gardoș mesajul de la revedere însoțit de o fotografie în care apare în tricoul celor de la Southampton, într-un duel cu argentinianul Angel Di Maria care în acea perioadă juca la Manchester United.

Florin Gardoș, în vârstă de 29 de ani, a semnat în această vară un contract pe două sezoane cu Universitatea Craiova, iar oltenii i-au fixat o clauză de reziliere de 250.000 de euro. Gardoş a fost cedat sub formă de împrumut de Southampton la Universitatea Craiova în luna februarie a anului 2018, iar fundaşul român a jucat sub comanda lui Devis Mangia în trei partide (Craiova – Viitorul 3-3, Craiova – Iaşi 4-1, Craiova – CFR Cluj 0-0).

Pe parcursul carierei, Florin Gardoş a evoluat la Someşul Satu Mare, Concordia Chiajna, Steaua București, Southampton şi Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a vândut în Premier League în august 2014, atunci când a încasat în schimbul fundaşului 6,8 milioane de euro.