Sport

Gareth Bale a intrat în conflict cu locatarii unui cartier din Bristol! Ce piedici i se pun galezului

Vedeta lui Real Madrid, Gareth Bale, plănuiește să-iși extindă rețeaua de baruri Par 59 în Bristol, dar intră în conflict cu locatarii cartierului cu pricina.
20.04.2022 | 19:50
Gareth Bale a intrat in conflict cu locatarii unui cartier din Bristol Ce piedici i se pun galezului
Gareth Bale vrea să deschidă un bar în Bristol. Sursa foto: EPA/Alberto Lingria
ADVERTISEMENT

Gareth Bale este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes fotbaliști, după ce a câștigat de patru ori Liga Campionilor cu Real Madrid. El a abordat și lumea afacerilor, domeniu în care se va implica mai mult după ce se va retrage din fotbal.

De ce a intrat Gareth Bale în contradictoriu cu locatarii unui cartier din Bristol

Atacantul lui Real Madrid a deschis luna trecută un bar de minigolf în orașul său natal, Cardiff, propunându-și să îl extindă ulterior în mai multe localități din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

După ce s-a asociat cu brandul independent de divertisment „The Depot”, internaționalul galez dorește acum deschiderea unui nou bar de minigolf, de data aceasta în Bristol.

Bale vrea ca acesta să se deschidă la ora 10 dimineața și să servească clienții până la ora 1 noaptea. Totuși, un raport către comisia de acordare a licențelor din oraș spune că acest gen de localuri sunt la saturație, iar în zonă este înregistrat „un număr mare de agresiuni și alte infracțiuni conexe, inclusiv deranjamente publice”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Gareth Bale întâlnește o altă barieră în drumul spre deschiderea unui nou Par 59: acordul localnicilor, care nu doresc să aibă parte de incidente în zonă la ore târzii.

David Mair, de la o asociație de apartamente din apropiere, a declarat: „Cu fiecare nou bar care este deschis până noaptea târziu, zgomotul și comportamentul antisocial din jurul clădirilor se înrăutățesc”. El a adăugat că „subcomisia trebuie să respingă cererea” galezului.

ADVERTISEMENT

În ce alte locații își va extinde Gareth Bale rețeaua de baruri

Starul lui Real Madrid intenționează să deschidă câte un „Par 59” și în alte orașe din Marea Britanie, precum Exeter, Bath, Newcastle, Southampton, Liverpool, Manchester și Edinburgh.

Cu toate acestea, ambițiile lui Gareth Bale sunt și mai mari, trecând de limitele graniței. El dorește să-și extindă barul la nivel internațional, iar o țară pe care o are în vedere este Dubai.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 32 de ani a declarat recent, în legătură cu deschiderea barului de la Cardiff: „Sunt încântat că în sfârșit putem anunța data deschiderii pentru Par 59. Acum tot ce mai rămâne de făcut este să jucăm golf!”.

ADVERTISEMENT
Tags: