Sport

Gareth Bale, spectator de lux la Real Madrid! Câţi bani a luat, fără să joace, de la prima accidentare a sezonului

Internaționalul galez Gareth Bale, om de bază la Real Madrid, a suferit o nouă accidentare la ultima convocare pentru echipa națională și va lipsi trei săptămâni din garnitura madrilenă.
17.11.2021 | 22:41
Gareth Bale spectator de lux la Real Madrid Cati bani a luat fara sa joace de la prima accidentare a sezonului
Bale s-a accidentat din nou la națională și nu va juca pentru Real Madrid Sursă foto: Hepta.com
ADVERTISEMENT

Atacantul de pe Santiago Bernabeu a răspuns convocării la naționala galeză pentru ultimele două meciuri din preliminarii. El a bifat selecția cu numărul 100, pentru Țara Galilor, în partida câștigată contra Belarusului, cu scorul de 5-1. În prima repriză a acelui meci el a primit o lovitură la gambă, care l-a făcut să sufere evident.

Urmare a acestei accidentări, Bale nu a mai putut fi disponibil pentru finala grupei, disputată marți contra Belgiei, pe Cardiff City Stadium.

ADVERTISEMENT

Fără Gareth Bale, galezii au remizat contra Belgiei, 1-1, securizându-și astfel locul la barajul din martie anul viitor, pentru calificarea la CM 2022.

Gareth Bale, milionarul de la infirmerie. Câţi bani a luat de când este accidentat

Finanțatorii și fanii de la Real Madrid nu au primit deloc bine vestea reaccidentării vedetei plătită cu bani grei.

ADVERTISEMENT

Ultima apariție pe gazon, în fotbalul spaniol pentru Bale, datează din 28 august, la un meci împotriva celor de la Real Betis Sevilla. De atunci, Bale este mereu spectator de lux.

Cu un salariu săptămânal cifrat la 715.000 de euro, Bale este cel mai bine plătit jucător din lotul galacticilor, iar clauzele contractuale nu îl opresc să încaseze suma respectivă, chiar dacă nu joacă.

ADVERTISEMENT

De la accidentarea suferită în urmă cu 11 săptămâni, în conturile galezului au intrat peste 7,7 milioane de euro în conturi.

Bale a lipsit în ultimele 13 partide din echipa Realului, din cauza altor probleme de sănătate. Echipa medicală a clubului va stabilit cât mai repede posibil un plan de recuperare, astfel încât Bale să reintre pe teren la jumătatea lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

Potrivit Marca, Gareth Bale a solicitat conducerii de la Real Madrid să nu facă publice fișele sale medicale și nici alte detalii despre gravitatea accidentării.

Critici în presa spaniolă

Ziarele spaniole de sport au fost acide la adresa atacantului de 32 de ani, transferat de la Tottenham. Ibericii consideră că Bale ar trebui să pună interesul echipei de club pe primul plan, înaintea obiectivelor echipei naționale a Țării Galilor.

Jurnaliștii spanioli s-au legat de atitudinea lui Bale, caracterizând-o incalificabilă. Presa din Spania s-a îndreptat și către regulile internaționale, menționându-se că UEFA ar trebui să schimbe regulile convocărilor, în cazul unui jucător indisponibil la echipa de club. Aceeași problemă a fost semnalată și de PSG, care nu l-a putut folosi pe Messi în campionat, dar acesta a contribuit la calificarea Argentinei pentru CM 2022.

Fanii Realului nu uită nici gestul lui Bale din 2019, când a prezentat un steag pe care era scris: ”Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”.

ADVERTISEMENT
Tags: