Fotbal international

Gareth Bale, amendă drastică de la Real Madrid! Ce a făcut atacantul în timpul umilinţei cu Real Sociedad

09.01.2019 | 14:13
Gareth Bale amenda drastica de la Real Madrid Ce a facut atacantul in timpul umilintei cu Real Sociedad

Gareth Bale va primi o amendă drastică de la Real Madrid, iar zilele îi sunt numărate pe “Santiago Bernabeu”. Internaţionalul galez a absentat, fiind accidentat, în meciul pierdut cu Real Sociedad, scor 0-2, şi a văzut partida din tribunele stadionului din capitala Spaniei.

În minutul 78 al meciului Real Madrid – Real Sociedad, când jucătorii antrenaţi de Santiago Solari încercau să egaleze, Gareth Bale a părăsit tribunele şi a plecat. Conducătorii clubului l-au chemat pe internaţionalul galez la discuţii pentru a afla motivul care a stat în spatele deciziei de a nu sta până la finalul partidiei. Conform El Confidencial, atacantul de 29 de ani va primi o amendă drastică pentru că nu a stat în tribune până la finalul meciului cu Real Sociedad.

Gareth Bale, amendă drastică de la Real Madrid. Ce spune regulamentul madrilenilor

Gareth Bale are şanse minime să scape de o amendă drastică din partea lui Real Madrid. Conform regulamentului de ordine interioară al campioanei Europei, fotbaliştii care sunt accidentaţi trebuie să asiste, din tribune, la meciurile de pe teren propriu şi nu au voie să părăsească arena până la finalul partidei. Atacantul galez se află deja pe lista plecărilor după ce oficialii clubului de pe “Santiago Bernabeu” s-au săturat de problemele medicale ale fotbalistului.

Gareth Bale, amendă drastică de la Real Madrid. A plecat de la stadion înainte de finalul meciului cu Real Sociedad
Gareth Bale, amendă drastică de la Real Madrid. A plecat de la stadion înainte de finalul meciului cu Real Sociedad

Din 2013 şi până în prezent, Gareth Bale a suferit 22 de accidentări şi a ratat 73 de meciuri ale lui Real Madrid. Galezul a fost cumpărat de la Tottenham Hotspur în schimbul a 101 milioane de euro, fiind în acel moment cel mai scump transfer din scump. Conducătorii clubului de pe “Santiago Bernabeu” se aşteptau ca fotbalistul de 29 de ani să-i ia locul lui Cristiano Ronaldo şi să fie unul dintre liderii echipei în actualul sezon, însă atacantul a reuşit să marcheze zece goluri în 23 de meciuri. În La Liga, Gareth Bale a bifat doar patru reuşite, fiind departe de cifrele pe care portughezul le-a avut în anii anteriori.

Tags: