Lovitură de teatru! Bale a negociat cu United, dar ar putea ajunge la o altă echipă din Anglia

Tibi Demeter   
in Fotbal international
10/04/2018, 11:56
Lovitură de teatru! Bale a negociat cu United, dar ar putea ajunge la o altă echipă din Anglia

Atacantul galez a avut evoluţii sub aşteptările fanilor şi a conducerii lui Real Madrid în ultima perioadă şi a negociat intens un transfer la Manchester United în această perioadă, dar ar putea ajunge la Liverpool conform ultimelor zvonuri.

Bale este dorit de Jose Mourinho, însă portughezul consideră în acest moment că defensiva este punctul deficitar al lui Manchester United, iar transferul lui  Gareth Bale mai poate aştepta, în special după aducerea lui Alexis Sanchez pe Old Trafford.

Fotbalistul lui Real ar putea avea un salariu colosal la Liverpool

Florentino Perez îşi doreşte aproximativ 90 de milioane de euro în schimbul lui Gareth Bale,  sumă pe care Liverpool este decisă să o plătească şi îi pregăteşte un salariu de 300.000 de euro săptămânal pentru completarea unui linii de atac fabuloase cu Salah, Mane şi Firmino.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×