Sport

Gareth Bale este istorie pentru Real Madrid. Galezul și-a dat acordul să meargă la un club mare din Premier League

Gareth Bale își va încheia contractul cu Real Madrid la finalul sezonului și este pregătit pentru o revenire în Premier League, el dându-și acordul în acest sens.
12.02.2022 | 12:49
Gareth Bale este istorie pentru Real Madrid Galezul sia dat acordul sa mearga la un club mare din Premier League
Gareth Bale își va încheia contractul cu Real Madrid la finalul sezonului și este pregătit pentru o revenire în Premier League, el dându-și acordul în acest sens. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Galezul, căzut în dizgrația conducătorilor și antrenorilor de pe Santiago Bernabeu, a fost mai mult accidentat în ultima perioadă, dar asta nu l-a împiedicat să câștige sume importante de bani.

La finalul anului trecut, fotbalistul a avut parte și de un conflict cu fanii propriei echipe. Suporterii ”galacticilor” l-au așteptat la ieșirea din cantonament, dornici să îi reproșeze lipsa de profesionalism care duce la atât de desele probleme medicale.

ADVERTISEMENT

La final de contract cu Real Madrid, Gareth Bale se întoarce în Premier League

Este absolut sigur că aventura lui Gareth Bale la Real Madrid se va încheia la vară, după nouă ani, când i se încheie contractul, iar galezul este foarte aproape de o reîntoarcere în Premier League.

Conform publicație britanice Express, fotbalistul de 32 de ani a semnat deja un preacord cu Tottenham Hotspur în acest sens, urmând ca din sezonul viitor să se alăture echipei pregătite de Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Bale a jucat doar trei meciuri și a înscris un singur gol în actuala stagiune din La Liga, înainte de a se accidenta la un meci al naționalei Țării Galilor. Atacantul a revenit în urmă cu o lună la antrenamente, însă antrenorul Carlo Ancelotti nu i-a acordat niciun minut de atunci.

Galezul, a treia descălecare la Tottenham

Pentru Gareth Bale va fi a treia descălecare la Tottenham. Galezul a impresionat în tricoul lui Spurs în perioada 2007-2013 și a fost achiziționat de Real Madrid pentru suma de 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Atacantul a avut ani fantastici pe Santiago Bernabeu, dar în ultima perioadă vremurile bune au apus. Lovit de accidentări și de neînțelegerile cu coechipierii, antrenorii și conducătorii, el a ajuns în situația ca în sezonul precedent să fie cedat sub formă de împrumut la Tottenham.

A marcat 11 goluri în 20 de partide pentru londonezi, dar aceștia au a optat să nu-l transfere definitiv și nici să încerce varianta unui nou împrumut. Conducătorii lui Spurs au decis să aștepte un an și să-l aducă gratis în această vară.

ADVERTISEMENT

Bale va încasa o primă la semnătură

Sursa citată scrie că tocmai datorită faptului că Tottenham nu va plăti nicio sumă de transfer pentru aducerea sa, Gareth Bale va primi o primi un bonus financiar important la semnarea contractului.

Galezul nu a jucat mai mult de 30 de meciuri în campionat într-un sezon din campania 2014-2015. Atunci el reușea să marcheze 13 goluri în 31 de partide, dar Real Madrid încheia sezonul pe poziția secundă, la două puncte în spatele rivalei FC Barcelona.

După prima sa plecare de la Real Madrid, în vara lui 2020, Gareth Bale a povestit că toată experiența sa din Spania a fost una desfășurată în condiții de maximă presiune.

ADVERTISEMENT