Fotbal international

Gareth Bale, gesturi incredibile după ce Real Madrid a câștigat titlul. Toate momentele controversate ale galezului pe Bernabeu. Video și foto

17.07.2020 | 12:56
Gareth Bale gesturi incredibile dupa ce Real Madrid a castigat titlul Toate momentele controversate ale galezului pe Bernabeu Video si foto
ADVERTISEMENT

Starul galez Gareth Bale a făcut din nou câteva gesturi incredibile după ce Real Madrid a învins Villarreal și a câștigat titlul cu numărul 34 în La Liga.

Din nou rezervă neutilizată de Zidane, Bale a continuat să aibă o atitudine care naște polemici în momentul în care colegii au sărbătorit cucerirea trofeului.

ADVERTISEMENT

Situația galezului este aproape pecetluită, ciuda faptului că tehnicianul francez nu vrea să vorbească despre o distanțare între ei. Mai mult ca sigur, Bale i va părăsi pe ”galactici” în această vară.

Real Madrid a luat titlul, dar gesturile lui Gareth Bale anunță finalul

Joi seară, Real Madrid și-a trecut în palmares un nou titlu în La Liga, dar spectacolul oamenilor lui Zinedine Zidane a fost din nou ”furat” de Gareth Bale, care a făcut câteva gesturi incredibile care arată că despărțirea de ”galactici” este foarte aproape.

ADVERTISEMENT

Galezul nu a părut să se bucure deloc de trofeul cucerit, mimând în unele momente fericirea, dar de cele mai multe ori fiind surprins bosumflat. Bale a stat deoparte, cu mâinile încrucișate și a zâmbit amar atunci când jucătorii Realului l-au aruncat în sus pe Zidane.

Gareth Bale gesturi Real Madrid titlu 1
Gareth Bale se bucură pasiv de câștigaarea titlului cu Real Madrid. Sursă foto: Twitter

Atitudinea nepăsătoare a atacantului galez a continuat, el mimând fericirea în momentul în care jucătorii se bucurau pe teren cu trofeul. La scurt timp, Bale a părăsit gazonul cu o mină mai mult decât tristă.

ADVERTISEMENT

”E comportamentul unui jucător care știe sigur că va pleca”

”Relația încordată dintre Bale și Real Madrid a atins un nou nivel minim joi, când galezul a avut mina unui om bosumflat când colegii săi celebrau titlul. Bale nu a fost în dispoziția să se bucure alături de colegii săi.

Mai mult a părut în unele momente că mimează bucuria. Întreaga atitudine a lui Bale denotă un singur lucru: e comportamentul unui jucător care știe sigur că va pleca”, a scris publicația britanică Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Nu este prima ieșire de acest fel a lui Gareth Bale. Galezul și-a arătat de mult timp nemulțumirea legaată de faptul că nu este folosit titular de Zinedine Zidane, dar nici nu a făcut ceva pentru a schimba situația, mai mult chiar a înrăutățit-o.

Steagul buclucaș după calificarea la Euro 2020

Anul trecut, după ce echipa națională a Țării Galilor a obținut calificarea la turneul final al Campionatului European, Bale s-a pozat cu un steag al țării sale pe care era scris: ”Țara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta”.

Gareth Bale gesturi Real Madrid titlu 4
Gareth Bale cu controversatul steag al Țării Galilor. Sursă foto: Twitter

Gestul galezului i-a înfuriat foarte tare pe fanii celor de la Real Madrid, care i-a pregătit o coregrafie specială la primul meci după acea întâmplare. Suporterii au afișat un banner pe care era scris: ”Rodrygo. Vinicius. Lucas. Bale. În ordinea asta”, ironizând faptul că galezul este ultima opțiune la Madrid.

În decembrie 2019, aflat de asemenea pe bancă de rezerve, la un meci pe care Realul îl juca împotriva Valenciei, Gareth Bale era mai concentrat pe sticla de apă decât pe meci.

Plictiseală totală pe banca Realului

La ultimele partide din acest sezon, Bale a avut o atitudine extrem de controversată pe banca Realului. În disputa cu Alaves, și-a pus masca pe ochi și a simulat că doarme, fiind complet dezinteresat de ceea ce se întâmplă pe teren.

Gareth Bale gesturi Real Madrid titlu 2
Gareth Bale prefăcându-se că doarme. Sursă foto: Twitter

La următorul joc, cel cu Granada, galezul a părut din nou că e în ”alt film”, comițând un nou gest care a devenit viral. Plictisit în tribună, el și-a pus mâinile la ochi mimând faptul că are un binoclu prin care urmărește întânirea.

Gareth Bale gesturi Real Madrid titlu 3
Gareth Bale, plictisit în timpul unui meci. Sursă foto: Twitter

Gareth Bale mai are încă doi ani de contract cu Real Madrid, dar este clar că aventura sa pe Santiago Bernabeu se va încheia la finalul actualului sezon. Rămâne de văzut cine se va arunca să plătească o sumă importantă pentru un jucător trecut de prima tinerețe și care a avut apariții sporadice pe teren în ultimul an.

ADVERTISEMENT