Sport

Gareth Bale i-a înfuriat din nou pe fanii lui Real Madrid! Ce gest sfidător a făcut atacantul „galacticilor”

Atacantul lui Real Madrid, Gareth Bale, a fost surprins cum a întârziat pe banca de rezerve după începerea reprizei a doua, în meciul cu Celta Vigo, fapt ce a supărat pe fani.
04.04.2022 | 12:29
Gareth Bale ia infuriat din nou pe fanii lui Real Madrid Ce gest sfidator a facut atacantul galacticilor
Gareth Bale a întârziat pe banca de rezerve, ceea ce i-a deranjat pe unii dintre fanii lui Real Madrid. Sursa foto: EPA-EFE/Domenech Castello
ADVERTISEMENT

Gareth Bale a comis-o din nou! După ce s-a războit cu fanii prin intermediul agentului său, galezul riscă din nou să fie privit cu dispreț de fanii lui Real Madrid.

Gestul lui Gareth Bale care i-a supărat pe fanii lui Real Madrid

Gareth Bale i-a supărat din nou pe fanii lui Real Madrid după ce a fost surprins în timp ce se întorcea spre banca de rezerve, la aproape un minut după începerea reprizei a doua, pe terenul lui Celta Vigo.

ADVERTISEMENT

Atacantul a fost observat pe o cameră de filmat plimbându-se dezinteresat spre banca de rezerve în minutul 46, împreună cu coechipierul său, Mariano Diaz.

Chiar și așa, Bale nu a intrat deloc pe teren în victoria cu 2-1 a lui Real Madrid și bifează cel de-al nouălea meci de la începutul anului în care stă toate cele 90 de minute pe bancă.

ADVERTISEMENT

Incidentul are loc la puțin timp după ce atacantul de 32 de ani a criticat presa spaniolă pentru că l-a catalogat drept „parazit” în urma reușitei sale cu Țara Galilor împotriva Austriei, marcând două goluri victorioase.

Galezul a avut o relație precară cu fanii lui Real Madrid în timpul celor opt ani petrecuți la Madrid. El a fost adesea criticat pentru accidentările sale, dar și pentru alte lucruri din afara terenului.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale își decide viitorul la vară

În ciuda eventualelor neînțelegeri cu fanii, Gareth Bale a câștigat o mulțime de trofee pe Santiago Bernabeu, după ce a semnat cu Real Madrid un acord de 101 milioane de euro, în vara anului 2013.

Contractul lui Bale expiră la sfârșitul acestui sezon, așa că jucătorul galez este destinat să părăsească definitiv Realul în căutarea unui nou club.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui Real Madrid a marcat 106 goluri în 256 de apariții pentru club și a strâns 17 trofee naționale și europene, dintre care patru titluri de Liga Campionilor.

El va reprezenta Țara Galilor la Campionatul Mondial din Qatar, dacă va reuși să se califice la baraj cu câștigătoarea confruntării dintre Scoția și Ucraina.

ADVERTISEMENT
Tags: