Sport

Calvarul Real Madrid continuă pentru Gareth Bale. Accidentat din nou, galezul e în război cu fanii: „Au fost dezgustători”

Gareth Bale se chinuie să întrerupă seria interminabilă de accidentări, dar fanii lui Real Madrid și-au pierdut răbdarea cu starul galez, iar din acest motiv, suporterii „albilor” au fot confruntați de agentul său.
25.11.2021 | 13:51
Calvarul Real Madrid continua pentru Gareth Bale Accidentat din nou galezul e in razboi cu fanii Au fost dezgustatori
ADVERTISEMENT

Gareth Bale este cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Real Madrid. „Galacticul” câștigă 715 mii de euro pe săptămână, bani care îi intră în cont chiar dacă aparițiile sale pe teren sunt tot mai sporadice.

Contractul lui Gareth Bale cu vicecampioana Spaniei expiră în vara anului viitor, iar șansele ca el să mai continue pe Santiago Bernabeu sunt extrem de mici. Recent, galezul a avut parte de un conflict cu fanii propriei echipe.

ADVERTISEMENT

Suporterii „Los blancos” l-au așteptat pe Bale la ieșirea din cantonamentul formației pregătite de Carlo Ancelotti, dornici să îi reproșeze lipsa de profesionalism care duce la atât de desele accidentări.

Gareth Bale se războiește cu fanii lui Real Madrid prin intermediul impresarului

De la accidentarea suferită în urmă cu 11 săptămâni, în conturile galezului au intrat peste 7,7 milioane de euro în conturi, fără să fi îmbrăcat nicio secundă tricoul alb.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale nu a vrut să stea la discuții cu fanii „galacticilor”, iar aceștia s-au enervat și au început să îl înjure pe fotbalistul pentru care s-au plătit 101 milioane de euro, în 2013.

„Cred că au fost dezgustători cu Bale (n.r. fanii). Nu-mi pasă de opinia lor oricum. Trebuie să așteptăm și să vedem ce ne rezervă viitorul.

ADVERTISEMENT

Iubește Madridul și familia sa locuiește acolo. E de regretat accidentarea de la națională, dar trebuia să joace pentru Țara Galilor, era un meci crucial. I se poate întâmpla oricui să se accidenteze”, a declarat agentul lui Bale, Jonathan Barnett.

În acest sezon, Gareth Bale a jucat doar trei meciuri, toate în LaLiga, perioadă în care a marcat un singur gol.

ADVERTISEMENT

Când s-a accidentat ultima dată Bale

Gareth Bale s-a întors accidentat la Real Madrid după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, deși abia își revenise după problemele medicale survenite în urmă cu 11 săptămâni.

Atacantul a suferit o leziune la gambă în timpul partidei dintre Țara Galilor și Belarus, în care a bifat selecția 100 la prima reprezentativă.

Conform primelor informații, galezul are nevoie de aproximativ trei săptămâni pentru a fi din nou apt de joc.

ADVERTISEMENT
Tags: