Fotbal international

Gareth Bale a ajuns în China, dar are şanse minime să mai semneze cu echipa lui Olăroiu! Motivul pentru care transferul este în impas

28.07.2019 | 16:03
Gareth Bale a ajuns in China dar are sanse minime sa mai semneze cu echipa lui Olaroiu Motivul pentru care transferul este in impas

UPDATE, 28 iulie, ora 16:03 / BBC a anunţat că transferul lui Gareth Bale la Jiangsu Suning este în impas. Real Madrid a refuzat oferta făcută de formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu. Din primele informaţii, Florentino Perez vrea să încaseze mai mulţi bani. Perioada de transferuri în China se încheie miercuri, 31 iulie.


UPDATE, 28 iulie, ora 11:40 / Gareth Bale a ajuns în China, unde va semna cu Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu. Galezul nu a fost întâmpinat de suporteri şi se va întâlni cu agentul său, care negociază de câteva zile termenii mutării. Conform presei din Anglia, fotbalistul de 30 de ani va semna contractul în următoarele zile şi va câştiga 22.000.000 de euro pe sezon.


UPDATE, 27 iulie, ora 10:30 / Cotidianul spaniol AS a anunţat că galezul Gareth Bale s-a înţeles cu clubul chinez Jiangsu Suning, unde antrenor este Cosmin Olăroiu, dar nu pentru acea sumă record publicată cu câteva zile în urmă de tabloidul The Sun. Suma reală a salariului pe care îl va avea Bale în China este de 22 milioane euro pe sezon, contract pe trei sezoane. Oricum este un contract excelent pentru galez, care creşte la salariu, faţă de Real Madrid, cu 8 milioane euro pe an. Singura problemă este cât va plăti Jiangsu clubului spaniol. Oferta chineză e greu de acceptat, doar 20 de milioane euro şi în cel mai bun caz pentru Real ea va ajunge maxim la o sumă între 25-30 milioane, mult sup pretenţiile spaniolilor.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 24 iulie

Tabloidul britanic The Sun aruncă bomba întregii veri în privința operațiunilor de mercato. Internaționalul galez Gareth Bale lasă Real Madrid, unde a jucat din 2013 până în prezent și merge în Superliga din China, pentru a fi antrenat de Cosmin Olăroiu la Jiangsu Suning. Galezul va câștiga o sumă record, urmând a deveni cel mai bine plătit jucător din lume, cu mult și înaintea lui Leo Messi, liderul mondial actual la salarii.

Gareth Bale lasă Real Madrid pentru China, unde va avea un salariu fabulos la echipa lui Cosmin Olăroiu

Jurnaliștii chinezi au oferit primii informația pe platforma de socializare Weibo, scriind “Felicitări pentru fanii clubului lui Suning!”, dezvăluind că internaționalul galez a acceptat oferta clubului unde este antrenor românul Cosmin Olăroiu și ca semna un contract cu Jiangsu Suning. Bale îl face astfel fericit și pe antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, care declara în urmă cu 24 de ore că va fi cu atât mai bine pentru toată lumea cu cât se va grăbi plecarea lui Gareth.

Evident că un fotbalist ca Gareth Bale nu ar fi acceptat niciodată o ofertă din fotbalul chinez dacă la mijloc nu ar fi fost o ofertă absolut de nerefuzat. Și chiar așa stau lucrurile, pentru că Gareth Bale va deveni cel mai bine plătit jucător din lume, cu cifre de-a dreptul stratosferice în privința salariului său. Nu se știe momentan durata contractului pe care îl va semna.

Gareth Bale va fi jucătorul cu cel mai mare salariu în fotbal și el va fi pregătit de un anrtrenor român, Cosmin Olăroriu (foto)

Va fi cu aproape 13 milioane peste Leo Messi

Galezul va primi la Jiangsu Suning un salariu de 57,7 milioane euro anual, cu mai mult de 12 milioane decât primește Leo Messi la Barcelona, cu aproape 22 de milioane peste Neymar la PSG și cu aproape 28 milioane peste Cristiano Ronaldo la Juventus. Este o cifră inimaginabilă, căruia este clar că Bale nu a putut să îi spună nu.

Gareth Bale cifre salariu

Mai precis Gareth Bale va încasa lunar 4,7 milioane de euro, mergând mai departe 1,1 milioane euro săptămânal, 159.000 de euro în 24 de ore, 6613 euro pe oră, 110 euro pe minut și 1,8 euro pe secundă! Cum Gareth Bale nu este un jucător care să acuze în China lipsa distracțiilor de noapte, el fiind din acest punct un adevărat profesionist, va fi o perioadă care îl va face foarte bogat pe jucătorul galez. La Real Madrid avea 14 milioane de euro anual.