Sport

Gareth Bale nu revine la Real Madrid! Decizia incredibilă a starului galez. Ce va face după Euro 2020

Gareth Bale nu mai vrea cu niciun chip să revină la Real Madrid. După Euro 2020, starul galez se gândește serios să se reprofileze.
25.05.2021 | 22:44
Gareth Bale nu revine la Real Madrid Decizia incredibila a starului galez Ce va face dupa Euro 2020
ADVERTISEMENT

Chiar dacă în această vară îi expiră împrumutul la Tottenham, Gareh Bale nu are de gând să revină la Real Madrid. În schimb, ia în calcul retragerea din fotbal imediat după Euro 2020, pentru a-și încerca norocul într-un alt sport.

Concret, potrivit ABC, starul galez ar putea negocia rezilierea contractului cu clubul spaniol și să înceapă o carieră profesionistă în golf. Nu în orice condiții, însă, fiindcă Florentino Perez va trebui să-i achite cele 15 milioane de euro pe care le încasează anual.

ADVERTISEMENT

16 goluri și 3 pase decisive a reușit atacantul de 32 de ani în cele 34 de meciuri bifate în tricoul fostei echipe a lui Jose Mourinho. Cu toate acestea, fanii „galacticilor” continuă să-l critice în termeni extrem de duri.

Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal la 32 de ani

Știu ce fac, dar voi cauza haos dacă spun ceva. Acum nu mă gândesc la nimic altceva decât la Țara Galilor, vorbim după Euro. Pur și simplu, trebuie să se întâmple după Euro”, a declarat recent Gareth Bale, alimentând zvonurile privind retragerea sa din fotbal pentru a-și duce pasiunea la un alt nivel.

ADVERTISEMENT

Cât despre revenirea la Real Madrid în această vară, nu s-a sfiit să admită că împăcarea cu suporterii este, practic, imposibilă. De asemenea, a identificat principalii vinovați pentru conflictele din ultimii ani: „jurnaliștii spanioli”.

„Nu voi permite ca ziariștii să-mi dicteze cum să-mi trăiesc viața”

Cred că presa s-a supărat pe mine, și știu sigur că așa s-a întâmplat deoarece nu m-am purtat așa cum doreau ziariștii, dar eu nu vreau să mă schimb doar pentru a face pe placul unora.

ADVERTISEMENT

Nu voi permite ca ziariștii să-mi dicteze cum să-mi trăiesc viața și de aceea am fost criticat și am acceptat asta. S-a spus că nu vorbesc spaniola, deși sunt de 7 ani la Madrid.

Nu e adevărat, vorbesc destul de bine cât să mă descurc și să înțeleg ce se petrece. Văd și cum este tratat Eden Hazard, se poartă de parcă ar fi omorât pe cineva!

ADVERTISEMENT

Până la urmă, e vorba despre fotbal și nimic mai mult. Dar unii se așteaptă să fii ”galactic”, adică să faci anumite lucruri pe care le fac alți fotbaliști.

De exemplu, să apari la evenimente pe covorul roșu, să devii un brand, să ieși în oraș. Eu nu am fost niciodată așa, mie îmi place să fiu discret, să stau cu familia, să joc fotbal și, în rest, să fiu un om normal.

Dar aici, totul este pus sub o lupă, dacă ești la Real trebuie să fii în centrul atenției 24 de ore din 24, 7 zile din 7. E nevoie de timp ca să te obișnuiești”, s-a confesat galezul într-un interviu acordat pentru cotidianul The Times.

ADVERTISEMENT
Tags: