Fotbal international

Gareth Bale, nuntă pe o insulă privată, păzită de gărzi special angajate

18.02.2019 | 10:11

Internaționalul galez Gareth Bale, jucătorul lui Real Madrid, se pregătește de nuntă în această vară. Se va căsători cu cea care i-a dăruit deja doi copii, Emma Rhys-Jones pe insula Tagomago, aflată în apropiere de celebra localitate de vacanță Ibiza. Insula va fi foarte bine păzită pe toată durata evenimentului de foști soldați care au făcut parte din trupele speciale britanice, SAS.

Vor fi prezenți 150 de invitați, multe personalități din lumea fotbalului și nimeni altcineva în afara acestora nu vor avea sub nici o formă cum să pătrundă și să deranjeze intimitatea evenimentului. Inițial, această nuntă trebuia sa aibă loc vara trecută, la un castel din regiunea italiană Toscana, nu la mare depărtare de Florența, însă totul a fost atunci anulat, ca urmare a problemelor serioase pe care le avea tatăl viitoarei soții a lui Gareth Bale.

Nunta trebuia să aibă loc anul trecut, în regiunea italiană Toscana

Acesta este capitolul cel mai delicat, care afectează destul de mult și imaginea cuplului Bale – Emma Rhys-Jones, întrucât tatăl ei, Martin, a avut și continuă să aibă serioase probleme cu justiția. A făcut șase ani de închisoare, pentru o mare escrocherie cu acțiuni pe teritoriul Spaniei și SUA, iar anul trecut familia a stat cu sufletul la gură pentru faptul că au fost amenințați pentru dispariția unei importante sume de bani, circa 1,2 milioane de euro, care ar fi provenit din vânzare de droguri.

Gareth Bale nuntă. Gareth și Emma vor face nunta pe o insulă privată de lângă Ibiza
Gareth Bale nuntă. Gareth și Emma vor face nunta pe o insulă privată de lângă Ibiza

Tocmai această teamă că mafioții ar fi putut profita de evenimentul nunții lui Bale cu Emma, pentru a se răzbuna, l-a determinat pe internaționalul galez să amâne mai întâi nunta cu un an și acum să o facă pe o insulă privată, unde să poată ține sub control orice mișcare suspectă. Evident, cea mai afectată persoană de ceea ce se petrece în familia ei este viitoarea soție a lui Gareth, ale cărei rude vor lipsi în bună parte de la eveniment. Motivele spaimei sunt pe deplin justificate, pentru că două mașini ale familiei Rhys-Jones au fost găsite carbonizate.

Tags: