Sport

Gareth Bale, o nouă aroganță. Ce a făcut căpitanul ”Dragonilor” la momentul fotografiei oficiale. Foto

Căpitanul echipei naționale a Țării Galilor a comis-o din nou. Înaintea meciului cu Elveția, din Grupa A, Gareth Bale a ales să ”rupă rândul”.
12.06.2021 | 17:39
Gareth Bale o noua aroganta Ce a facut capitanul Dragonilor la momentul fotografiei oficiale Foto
ADVERTISEMENT

Momentul în care reprezentativele Țării Galilor și a Elveției s-au așezat pentru fotografiile oficiale a fost unul inedit.

Dacă de obicei jucătorii echipelor stau grupați pentru fotografia de dinaintea meciurilor, în general 6 în picioare și cinci în rândul de jos, căpitanul galezilor a ținut să iasă încă o dată în evidență.

ADVERTISEMENT

Galezii, experți în ”altfel” de fotografii oficiale

Al doilea meci din cadrul grupei A (primul a fost Italia – Turcia 3-0), cel dintre naționalele Țării Galilor și Elveției a oferit spectatorilor de pe arena din Baku, dar și milioanelor de telespectatori din întreaga lume, un moment inedit.

Mai înainte ca cei doi căpitani să facă tradiționalul schimb de fanioane, echipele au fost invitate să participe la un alt moment nelipsit la întâlnirile de fotbal, fotografia de grup.

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care Gareth Bale, liderul din teren al galezilor, să mai facă o aroganță. Bale a ales să se așeze alături de coechipierii lui din rândul de jos, rezultând cea mai dezordonată fotografie oficială, cel puțin deocamdată, la actuala ediție a Campionatului European.

Nu e prima oară când galezii aleg o ”altfel” de așezare decât cea clasică, iar internauții au taxat aceste idei năstrușnice ale lui Bale și coechipierii lui.

ADVERTISEMENT

”Această echipă galeză mereu alege să urineze pe fotografiile oficiale”, a scris administratorul EUROs Tweet atașând un colaj foto cu mai multe astfel de așezări ale galezilor.

Aroganță maximă față de Real Madrid

Deși are doar 31 de ani, Gareth Bale a anunțat că actuala ediție a Campionatului European va fi ultimul Turneu Final major al carierei.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”Dragonilor” a declarat recent că este tentat de o carieră în golf, după ce își va încheia contractul cu Real Madrid, scadent anul viitor.

Ca să fie cât se poate de convingător, Gareth Bale a afișat, la finalul meciului cu Ungaria, câștigat de Țara Galilor cu 2-0, din preliminariile Euro 2020, un steag galez pe care era scris un mesaj cu trimitere la echipa de club a vedetei Bale: ”Wales. Golf. Madrid. In that order” (Țara Galilor, golful și apoi Madridul).

Interesant este că doar Gareth Bale insistă să revină pe Santiago Bernabeu, deși oficialii fostei campioanei a Spaniei i-au transmis de mai multă vreme că nu mai este dorit.

ADVERTISEMENT