Fotbal international

Gareth Bale, pedepsit după declarațiile impresarului său. Solari l-a lăsat pe bancă în Real Madrid – Ajax

05.03.2019 | 22:03
Gareth Bale pedepsit dupa declaratiile impresarului sau Solari la lasat pe banca in Real Madrid  Ajax

Santiago Solari l-a lăsat pe banca de rezerve pe Gareth Bale în meciul Real Madrid – Ajax, contând pentru manșa retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Chiar dacă starul galez a pățit de multe ori acest lucru pe parcursul sezonului, de această dată e posibil ca scoaterea sa din primul 11 să aibă legătură cu declarațiile oferite de impresarul său în săptămâna premergătoare jocului.

Gareth Bale, pedepsit după declarațiile impresarului său

Astfel, Jonathan Barnett, impresarul lui Gareth Bale a declarat pentru Sky Sports că „suporterii lui Real sunt o rușine” și că „aceștia ar trebui să-i pupe picioarele lui Bale”. Reacția sa a venit ca urmare a fluierăturilor pe care Bale le-a primit în momentul când a fost schimbat în partida pierdută de Real pe teren propriu cu Barcelona, scor 0-1, în La Liga.

“Suporterii lui Real sunt o rușine. Ar trebui să-i pupe picioarele. În șase ani, a cucerit tot, este unul dintre cei mai buni jucători din lume. E fericit aici. S-au scris multe lucruri, dar el vrea să rămână la Real, nu are probleme în vestiar”. Și Barnett adaugă detaliul cel mai important: “Niciun alt club nu și-l permite pe Gareth”, a declarat agentul Jonathan Barnett la Sky Sports.

Bale s-a obisnuit cu banca de rezerve in acest sezon
Bale s-a obisnuit cu banca de rezerve in acest sezon

Războiul lui Bale cu fanii a început însă încă de acum două săptămâni, din momentul în care galezul a ales să nu se bucure împreună cu colegii după un gol decisiv marcat pe terenul lui Levante, ba mai mult, bruscându-l pe Lucas Vasquez. La partida cu Barcelona, din Cupa Regelui, Bale a fost fluierat când a intrat pe teren, dar huiduielile s-au intensificat la duelul din campionat, unul în care galezul a avut o evoluție dezamăgitoare.

Gareth Bale a marcat un gol fantastic în finala Ligii Campionilor disputată anul trecut cu Liverpool, aducându-le madrilenilor cel de-al treilea trofeu consecutiv în această competiție.

Tags: