Bale s-a decis unde vrea să joace din vară! A făcut un anunţ surpriză

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/04/2018, 16:55
Bale s-a decis unde vrea să joace din vară! A făcut un anunţ surpriză

Majoritatea fanilor lui Real Madrid au fost foarte indignaţi de atitudinea avută de internaţionalul galez Gareth Bale, care nu a jucat în meciul de Champions League de la Torino, în care spaniolii s-au impus cu 3-0 în faţa lui Juventus, dar care a fost surprins de camerele video total indiferent la bijuteria din foarfecă a lui Cristiano Ronaldo.

Multă lume nu s-a grăbit însă să ceară socoteală într-un mod agresiv galezului, pentru că în opinia fanilor, opinie alimentată şi de numeroasele zvonuri apărute în presă de câteva luni încoace, Bale este cu valizele făcute şi va schimba echipa la final de sezon. Preşedintele Florentino Perez chiar s-a grăbit să spună că aşteaptă oferte pentru galez, însă nu sub 80 de milioane de euro.

Bale are 14 goluri marcate în acest sezon

Cel incriminat nu a reacţionat în nici un fel după ce a fost publicată  imaginea cu atitudinea sa de indiferenţă şi această poziţie pasivă iarăşi a dus la ideea că însuşi Bale este dornic să lase Madridul, pentru cel mai probabil o revenire în Pemier League, acolo unde Jose Mourinho îl aşteaptă cu braţele deschise la Manchester United.

Însă, bomba vine chiar de la jucător. Acesta a sosit la Real în 2013 şi mai are contract pân ă în 2022 şi, deşi este evident că este frustrat de faptul că în partidele cheie, din Champions League, a jucat doae 22 de minute acasă şi 14 în deplasare la Paris şi deloc la Torino, nu are nici cea mai mică intenţie de a pleca! O va face numai dacă va fi pus pe lista de transferuri. Bale are 30 de meciuri în toate competiţiile din acest sezon şi a punctat de 14 ori.

Închide ×