Fotbal international

Gareth Bale sfidează din nou de pe banca de rezerve a lui Real Madrid

14.07.2020 | 11:33
Gareth Bale sfideaza din nou de pe banca de rezerve a lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Relaţiile dintre Gareth Bale şi antrenorul lui Real Madrid Zinedine Zidane sunt din ce în ce mai reci, iar plecarea galezului este iminentă.

Pentru a cincea oară consecutiv, Bale a fost rezervă neutilizată la „blancos“, dar nu s-a plictisit. Chiar dacă nu a prins niciun minut pe teren, a captat atenţia cu „binoclul“ său, prin care urmărea foarte atent partida.

ADVERTISEMENT

Gestul galezului va produce din nou nemulţumire în conducerea Realului, mai ales că nu este primul, iar în ultima perioadă astfel de „glumiţe“ s-au înmulţit.

De două ori în două etape

În runda precedentă, Real Madrid a trecut cu scorul de 2-0 de Alaves, cu Bale pe banca de rezerve. Nemulţumit că nu intră, galezul a mimat că doarme, trăgându-şi masca de pe gură pe ochi.

ADVERTISEMENT

Pus la colţ de presa spaniol pentru comportament neprofesionist, galezul a răspuns în manieră proprie criticilor primite. În ultimul meci al Realului, 2-1 la Granada, Bale n-a mai „adormit“, ba din contră. A fost cât se poate de atent, urmărind desfăşurarea jocului prin „binoclu“.

Aripa dreaptă a Madridului s-a jucat cu un sul de bandă adezivă, prin care a privit efortul colegilor lui din teren.

ADVERTISEMENT

Fără aportul lui Bale, Real s-a impus cu scorul de 2-1 şi s-a distanţat la patru puncte de rivala FC Barcelona, când mai sunt doar două etape rămase de disputat. O victorie cu Villarreal ar asigura matematic titlul pentru madrileni, primul din 2017.

La finalul partidei, Zidane a fost întrebat despre gestul elevului său, dar a evitat elegant. „Nu am de ce să mă plând de Bale, absolut deloc. Suntem cu toţii implicaţi şi ne gândim la câştigarea meciurilor rămase pentru a obţine titlul în La Liga“, a spus antrenorul francez.

ADVERTISEMENT

Cel mai controversat gest al lui Gareth Bale la adresa Realului a fost în octombrie 2019, după calificarea cu naţioala Ţării Galilor la Euro. Atacantul, împreună cu mai mulţi conaţionali au afişat un banner pe care scria: „Ţara Galilor, golf, Madrid. În această ordine“.

În decembrie 2019, aflat de asemenea pe bancă, la un meci pe care Realul îl juca împotriva Valenciei, Bale era mai concentrat pe sticla de apă decât pe meci.

ADVERTISEMENT
Tags: