Premier League

Gareth Bale și-a șocat colegii: „Există extratereștri! Am văzut un OZN”. Fanii se amuză: „I-a văzut pe Cristiano și Messi”

08.04.2021 | 20:43
Gareth Bale sia socat colegii Exista extraterestri Am vazut un OZN Fanii se amuza Ia vazut pe Cristiano si Messi
ADVERTISEMENT

Gareth Bale și-a șocat recent colegii de la Tottenham și susține că există extratereștri, ba mai mult decât atât, galezul este convins că a văzut un OZN în realitate.

Fanii nu se lasă ușor convinși de afirmațiile făcute de starul lui Tottenham și îl iau peste picior, spunând că singurii extratereștri văzuți de Bale au fost Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. ?

ADVERTISEMENT

Totuși, Gareth Bale a avut o discuție aprinsă cu Joe Rodon, coechipierul și compatriotul lui, care încerca să îi explice că nu există viață în afara Terrei.

Gareth Bale și-a șocat colegii de la Tottenham. Susține că a văzut un OZN

Gareth Bale a oferit un interviu împreună cu Joe Rodon pentru Spurs TV, iar starul galez i-a luat pe toți prin surprindere făcând mai multe afirmații legate de viața extraterestră.

ADVERTISEMENT

„Știu că există multe teorii ale conspirației, dar există imagini cu OZN-uri care au fost publicate de guvernul Statelor Unite. Nu sunt falsuri! Iar extratereștrii există, sunt sigur 100%. Sunt și filmări.

Oare cine pilotează aceste OZN-uri? Eu cred că unele dintre ele fac parte din proiecte secrete guvernamentale. Dar eu mărturisesc că am văzut unul”, a spus Gareth Bale, spre suprinderea tuturor.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Tottenham îl ironizează

Deși Bale a încercat să fie foarte convingător, fanii lui Tottenham nu se lasă impresionați de spusele galezului, care nu a avut de partea lui nicio dovadă, așa că l-au ironizat pe internet. Un suporter a glumit și a scris că Bale confundă extratereștrii cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

„Sunt de acord cu tine în privința existenței extratereștrilor, dar nu sunt de acord cu partea în care spuneai că cineva îi ascunde. E o certitudine, am văzut un extraterestru jucând alături de tine și altul împotriva ta.

ADVERTISEMENT
Mesajul amuzant postat de un fan al lui Tottenham ca reacție la spusele lui Bale. Sursă foto: twitter.com
Mesajul amuzant postat de un fan al lui Tottenham ca reacție la spusele lui Bale. Sursă foto: twitter.com

Numele lor? Cristiano Ronaldo și Lionel Messi”, a fost reacția spumoasă a unui fan al lui Tottenham pe Twitter.

ADVERTISEMENT