Fotbal international

Gareth Bale şi colegii săi şi-au bătut joc de Real după calificarea Ţării Galilor la Euro! “Wales, golful şi apoi Madridul!”. VIDEO

20.11.2019 | 09:30
Gareth Bale şi colegii săi şi-au bătut joc de Real după calificarea Ţării Galilor la Euro!
Gareth Bale şi colegii săi şi-au bătut joc de Real după calificarea Ţării Galilor la Euro! "Wales, golful şi apoi Madridul!". Sursa foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Țara Galilor și-a luat biletele pentru EURO 2020 după ultima etapă din faza grupelor. Galezii au învins Ungaria, scor 2-0, și s-au clasat pe locul secund în Grupa E, după Croația. La finalul meciului de la Cardiff, în sânul echipei lui Ryan Giggs s-a declanșat sărbătoarea. În prim-plan a ieșit ”galacticul” Gareth Bale, cel care a avut un mesaj pentru echipa sa de club, Real Madrid.

Gareth Bale şi colegii săi şi-au bătut joc de Real după calificarea Ţării Galilor la Euro! “Wales, golful şi apoi Madridul!”

Bucuria și voia bună și-au făcut repede simțită prezența pe gazonul ”Cardiff City Stadium” după calificarea Țării Galilor la Campionatul European din 2020. Strânși în jurul vedetei Gareth Bale, jucătorii antrenați de legendarul Ryan Giggs au cântat și au dansat în fața fanilor. La un moment dat, în mijlocul lor a apărut un steag galez pe care era scris un mesaj cu trimitere la echipa de club a vedetei Bale: ”Wales. Golf. Madrid. In that order” (Țara Galilor, golful și apoi Madridul).

ADVERTISEMENT

Ironia lui Bale din acest mesaj vine după ce un fost jucător al Realului, sârbul Predrag Mijatovic, declara despre galez, în urmă cu câteva săptămâni, că ”Se gândește prima oară să joace pentru naționala Țării Galilor, apoi la golf și pe urmă la Madrid”.

Prin acest mesaj, Gareth Bale nu face altceva decât să lovească și mai tare la baza relației dintre el și clubul din capitala Spaniei. Nu de puține ori, jucătorul venit la Real de la Tottenham a declarat să se simte mai bine atunci când evoluează pentru echipa țării sale decât atunci când o face pentru legendara echipă iberică.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale, înainte de meciurile din preliminariile EURO 2020: ”Îmi place mai mult să joc la națională”

Înainte de pauza internațională, Gareth Bale a oferit o declarație uluitoare: „Îmi place să joc mai mult pentru Țara Galilor decât pentru Real Madrid!”. După declarația făcută, galezul a revenit și a făcut o precizare pentru a nu se interpreta greșit ce a spus și a precizat că nu a intenționat să-și defăimeze echipa de club pentru care evoluează.

”Am fost cu majoritatea fotbaliștilor din lot la naționala U17, iar eu mă simt ca și cum m-aș întâlni cu prietenii și aș juca fotbal. Mi se pare normal să mă simt mai bine. Eu oricum dau totul pe teren atât la echipa de club cât și la echipa națională”, a mai spus galezul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri