Fotbal international

Gareth Bale, un nou episod controversat la Real Madrid! Zidane l-a taxat: “Nu ştiu dacă e cu mintea aici”

29.04.2019 | 21:42
Gareth Bale un nou episod controversat la Real Madrid Zidane la taxat Nu stiu daca e cu mintea aici

Gareth Bale a fost protagonistul unui nou episod controversat la Real Madrid. “Galacticii” au pierdut meciul cu Rayo Vallecano, scor 0-1, iar internaţionalul galez a fost titular. Cu toate acestea, fotbalistul de 29 de ani i-a sfidat pe colegii lui la finalul partidei.

Gareth Bale, un nou episod controversat la Real Madrid. Nu s-a întors cu echipa

După meciul Rayo Vallecano – Real Madrid 1-0, Gareth Bale a reuşit să fie în centrul unui episod controversat. Galezul a ieşit primul de la vestiare şi a mers la autorcar doar pentru a-şi lua pachetul cu mâncare. Fotbalistul de 29 de ani nu a dorit să facă deplasarea cu echipa şi a plecat pe cont propriu acasă.

După ce episodul a fost făcut public de AS, oficialii lui Real Madrid i-au luat apărarea lui Gareth Bale. Aceştia au anunţat că jucătorii echipei au program liber până în miecuri, putând să plece şi singuri de la stadion. Cu toate acestea, galezul a fost singurul care nu a făcut deplasarea cu echipa până la centrul de pregătire al “galacticilor”.

Gareth Bale, un nou episod controversat la Real Madrid
Gareth Bale, un nou episod controversat la Real Madrid

Ce spune Zinedine Zidane despre situaţia lui Gareth Bale

La conferinţa de presă de la finalul meciului Rayo Vallecano – Real Madrid 1-0, Zinedine Zidane a fost întrebat de situaţia lui Gareth Bale. Francezul a evitat să dea un răspuns direct. “Se mai gândeşte Bale la Real Madrid?”, a fost întrebarea unui jurnalist pentru Zizou. “Nu ştiu dacă e cu mintea aici. Trebuie să-l întrebaţi pe el”, a răspuns antrenorul lui Real Madrid.

Jonathan Barnett, agentul lui Gareth Bale, a susţinut că fotbalistul de 29 de ani este fericit la Real Madrid şi că nu se gândeşte la revenirea în Premier League. “Este foarte fericit aici. E jucătorul lui Real Madrid. Acum nu se gândeşte la revenirea în Anglia, însă nu pot prezice viitorul. Momentan este foarte fericit”, a spus impresarul galezului.

Tags: