Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gareth Southgate, enervat la conferința de presă după Anglia – Elveția la EURO 2024. “Sigur nu ești englez?”

Gareth Southgate nu s-a bucurat prea mult după ce Anglia a trecut de Elveția la EURO 2024 și a fost enervat de un jurnalist la conferința de presă.
08.07.2024 | 07:00
Gareth Southgate enervat la conferinta de presa dupa Anglia  Elvetia la EURO 2024 Sigur nu esti englez
Gareth Southgate după meciul Anglia - Elveția la EURO 2024. Sursa Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

În partida din sferturile EURO 2024, Anglia a trecut de Elveția după loviturile de departajare. La conferința de presă, Gareth Southgate s-a enervat după întrebarea pusă de un jurnalist german.

Gareth Southgate, enervat la conferința de presă după Anglia – Elveția la EURO 2024. “Sigur nu ești englez?”

Gareth Southgate nu s-a obișnuit încă cu întrebările dificile din partea presei și s-a enervat la conferința de presă de după Anglia – Elveția la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Un jurnalist german a sugerat că naționala britanicilor a avut parte de un parcurs favorabil atât în actuala ediție a Campionatului European, dar și în urmă cu trei ani.

Astfel, selecționerul englez a izbucnit, însă acest lucru a venit și după tensiunile pe care le-a acumulat din discuțiile cu presa din Anglia. Britanicii fiind cei care îl critică la fiecare decizie sau acțiune în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul: “În urmă cu 3 ani ați înfruntat Croația, Scoția, Cehia, o echipă slabă a Germaniei, Danermarca…”.

Gareth Southgate: “Sigur nu ești englez?. Tu spui o Germanie slabă? Aveau 8 câștigători de Champions League!”.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul: “Da, dar au jucat slab. Anul acesta ați întâlnit Danemarca, Slovenia, Serbia, Slovacia și Elveția. Fără Belgia, Olanda, Spania, Franța sau Portugalia”.

Gareth Southgate: “Sigur nu ești englez? Sigur ești german?. Am întâlnit echipele pe care le-am întâlnit pentru că am câștigat grupa. În trecut, Anglia a avut rute mai dificile către finală pentru că nu a reușit să câștige grupa”.

ADVERTISEMENT

“Când joci 2-3-4 meciuri cu echipe mari, diferențele sunt foarte mici. Acele partide sunt echilibrate, câștigi una, pierzi una, remizezi. E greu să treci prin atâtea meciuri dificile. Nu știu ce să spun. E marea problemă a acestei meserii. E o seară minunată și voi încerca s-o mențin la fel, dacă asta e ok și pentru tine”, a mai Southgate.

Presa din Anglia a reacționat după calificarea naționalei

“Anglia câștigă loteria penalty-urilor în fața Elveției și se califică în semifinalele EURO 2024, după un gol eroic marcat de Bukayo Saka”, au titrat jurnaliștii de la The Sun.

“Anglia trece de Elveția la penalty-uri și se califică în semifinale! Jordan Pickford este eroul naționalei și își salvează colegii”, au titrat jurnaliștii de la The Guardian. “Calificare! Pickford apără șutul lui Akanji, iar toți colegii săi marchează”, a titrat și Daily Mail.

ADVERTISEMENT
5,50 este cota BETANO pentru ca Anglia să câștige EURO 2024