Sport

Gareth Southgate și „asistentul” neașteptat care îl ajută să câștige Euro 2020 cu naționala Angliei

Gareth Southgate este ajutat de o super tehnologie la EURO 2020, în drumul spre câștigarea trofeului continental.
06.07.2021 | 17:44
Gareth Southgate si asistentul neasteptat care il ajuta sa castige Euro 2020 cu nationala Angliei
ADVERTISEMENT

Anglia visează cu ochii deschiși la câștigarea Campionatului European, după cel mai bun parcurs din istorie la acest turneu final și victoria cu Germania, care a fost sărbătorită așa cum se cuvine de britanici.

Gareth Southgate are o mare parte din merite, iar pe lângă acest lucru fostul jucător al lui Middlesbrough a impresionat și cu look-ul său, fiind și unul dintre cel mai bine îmbrăcați antrenori de la EURO 2020. Southgate are și un accesoriu special, care pe lângă aspectul estetic îl ajută extrem de mult.

ADVERTISEMENT

Gareth Southgate și ceasul său Hublot de ultimă generație care îi indică penalty-urile la EURO 2020

Gareth Southgate are o ținută impecabilă la Campionatul European. Pe lângă accesoriile vestimentare, selecționerul „Albionului” poartă un ceas Hublot de 5.000 de euro, care pe lângă multe alte funcții, îi trimite notificări cu toate penalty-urile acordate, pe care le poate urmări în timp real.

Smart watch-ul purtat de Gareth Southgate la EURO 2020. Sursă foto: The Sun
Smart watch-ul purtat de Gareth Southgate la EURO 2020. Sursă foto: The Sun.

Selecționerul Angliei a devenit un trendsetter încă de la Campionatul Mondial din 2018, când aparițiile sale în cravată și vestă de la meciuri au „dinamitat” vânzările brand-ului de îmbrăcăminte M&S (Mark & Spencer).

ADVERTISEMENT

La EURO 2020 a avut din nou o ținută impecabilă și a purtat un ceas la comandă, care a fost produs doar în 1000 de exemplare și care îl ajută să urmărească meciurile în timp real, echipele trimise pe teren, statistici cu privire la jucători și multe altele! Cam tot ce are nevoie un antrenor în 2021.

Funcțiile ceasului Hublot care îl ajută pe Southgate să pregătească meciurile Angliei

Ceasul Hublot este pentru Southgate un fel de „antrenor-secund”. Selecționerul Albionului poate accesa în câteva secunde orice informație despre orice meci de la Campionatul European. Astfel, pe ecranul mare al dispozitivului cu cea mai avansată tehnologie, apar date cu privire la cartonașele acordate, schimbări și goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Southgate poate urmări și statistici cu privire la realizările jucătorilor săi sau ale adversarilor. Prin urmare, poate lua cele mai bune decizii la schimbări, în funcție de informațiile pe care le poate accesa chiar și în timpul partidelor, ceea ce cu siguranță e un avantaj față de antrenorii adverși.

Însă, cu siguranță, cea mai tare funcție este „alerta de penalty-uri”. La fel ca un flashscore, în momentul în care la EURO 2020 se dictează un penalty, Gareth Southgate primește cât ai zice pește o notificare și poate urmări faza fără probleme.

ADVERTISEMENT

Hublot a furnizat astfel de ceasuri și pentru arbitrii de la EURO 2020, care sunt conectate la tehnologia VAR și Goal-line

Cunoscutul brand de ceasuri Hublot i-a „înarmat” și pe cavalerii fluierului de la EURO 2020 cu astfel de ceasuri, care le permit să se conecteze la tehnologia VAR și Goal-line.

Acest lucru poate fi extrem de folositor pentru aribitri, pe care îi ajută să ia cele mai bune decizii rapid și bineînțeles să înregistreze cât mai eficient întreruperile din timpul meciurilor.

Ceasurile Hublot mai au o funcție care îți permite să personalizezi display-ul în culorile țării tale. Gareth Southgate a mers desigur pe o combinație de alb și roșu, culorile steagului St. George.

  • 5.600 de euro costă ceasul Hublot al lui Gareth Southgate
  • 1.000 de exemplare au fost scoase pe piață

  • Știi unde joci GRATIS și poți câștiga bani CASH? În Winner FUN. Adună zilnic monedele virtuale, pariază fără grijă și arată-le prietenilor cât de tare ești la pariuri. Te așteaptă 1.000 de premii CASH!

ADVERTISEMENT