Life

Garnier – de la origini până în prezent

26.02.2021 | 10:48
Garnier  de la origini pana in prezent
ADVERTISEMENT

Istoria mărcii Garnier datează din 1904, când Alfred Amour Garnier, un coafor și parfumier din orașul francez Blois, a lansat primul său produs – o loțiune de păr, care a devenit o adevărată descoperire în industria frumuseții.

În 1929, brandul a fost cumpărat de medicul Gaston Roussel și a devenit cunoscut sub numele de Laboratoires Garnier, iar activitatea de bază o constituia producerea de mijloace pentru îngrijirea pielii, a părului și a cavității bucale.

ADVERTISEMENT

Apoi, în 1965, compania franceză de cosmetice L’Oreal a achiziționat această marcă. Atunci, a fost lansată o gamă și mai mare de produse: loțiune împotriva mătreții, ulei de protecție solară și vopsea de păr – toate aceste remedii au adus o popularitate imensă renumitului brand.

La sfârșitul anilor 1980, marca a început să se bazeze pe cele mai noi tehnologii și să dezvolte produse cu o compoziție din ingrediente naturale, păstrând această abordare până în prezent. Garnier își îndeplinește cu succes misiunea de a furniza produse de înaltă calitate în întreaga lume, iar cea mai faimoasă și mai veche linie de remedii este seria de protecție solară Ambre Solaire, dezvoltată în 1936 și care a fost îmbunătățită continuu de atunci. De asemenea, o altă linie la fel de populară și îndrăgită de toți este Fructis, reprezentată de șampoane inovatoare pentru îngrijirea părului.

ADVERTISEMENT

Eficacitatea produselor Garnier este asigurată de ingredientele active naturale. Printre aceste componente se numără: extracte de orhidee, struguri, mușețel și ceai verde, avocado, uleiuri de mango și karité, cofeină, eucalipt, minerale și multe altele.

Toate produsele mărcii sunt testate dermatologic, astfel încât sunt sigure și inofensive.

O caracteristică distinctivă a mijloacelor cosmetice este prețul mic, efectul benefic, texturile ușoare și aromele neutre, astfel încât remediile sunt vândute în toate magazinele de produse cosmetice din întreaga lume, bucurându-se de o cerere constantă și de popularitate în rândul consumatorilor.

ADVERTISEMENT

Datorită sortimentului bogat, a originalității și a calității înalte, Garnier se bucură de un număr imens de clienți satisfăcuți și plăcut surprinși. În plus, satisface pe deplin cerințele chiar și celor mai exigente persoane. Deci, nu ezita nici o clipă să achiziționezi și tu produsele renumitului brand la cele mai avantajoase prețuri, de pe magazinul online makeup.ro, iar noi îți garantăm că vei fi încântat de efectele benefice ale acestora.