Life

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost ”întrecută” de un apartament din oraș. Cât trebuie să plătească cei care vor să îl cumpere

Garsoniera de 11 mp din Cluj devine istorie. Un nou apartament din oraș a fost scos la vânzare pentru un preț incredibil, iar dotările sunt de-a dreptul uluitoare.
13.10.2022 | 14:59
Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost intrecuta de un apartament din oras Cat trebuie sa plateasca cei care vor sa il cumpere
Apartamentul din Cluj care se vinde cu 75.000 de euro. Sursă Foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost detronată de un apartament din același oraș. Anunțul publicat de un bărbat din Cluj a devenit viral la scurt timp după publicare, iar zeci de mii de persoane continuă și acum să îl distribuie chiar și acum.

Cu toții ne amintim de celebra garsonieră din Cluj de 11 mp care a stârnit un val de amuzament în mediul online. Acum însă, un alt apartament a ajuns în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

În anunțul postat, proprietarul cere nu mai puțin de 75.000 de euro pentru apartamentul, care spune el, este situat în zona Iulius Mall, o zonă destul de bună din Cluj. ”Vând apartament în zona Iulius Mall, Cluj. Preț: 75.000 de euro”, a fost mesajul care a însoțit fotografia de pe grupul de Facebook.

Dacă zona și prețul par cât se poate de atractive, surpriza vine de abia în imaginile postate. Internauții au rămas mască când au văzut cum arată dormitorul apartamentului de 75.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cum arată apartamentul de vânzare din Cluj

În dormitor se poate vedea o mobilă destul de veche, un dulap insuficient pentru o singură persoană, însă surpriza vine de abia la final. În dormitor se regăsește și o cabină de duș, în colțul camerei, lucru care a stârnit un val de amuzament.

Apartamentul de vânzare din Cluj. Sursă Foto: Facebook
Apartamentul de vânzare din Cluj. Sursă Foto: Facebook

 

Ce nu se vede însă în poză este toaleta, lucru care a generat și mai multe comentarii copioase pe internet. La scurt timp după ce a fost făcută publică, postarea a adunat zeci de mii de comentarii.

ADVERTISEMENT

Încă nu este clar însă dacă este vorba despre o glumă, sau, într-adevăr, există un astfel de apartament în Cluj care costă zeci de mii de euro. Oricum ar fi, reacțiile internauților au fost unele pe măsură. Unii se întreabă ce se află și dincolo de perdele, în timp ce alții s-au luat de restul obiectelor din cameră.

”Numai dulapul valorează mai mult de 75.000. Se vede clar că este din perioada Mântuitorului”, „Din duș, direct în pat”, „În spatele perdelei e altă cabină de duș? Așa își merită fiecare bănuț”, „Camera lui Harry Potter, după o lună la Cluj”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților la postare de pe Facebook cu apartamentul de vânzare din Cluj.

ADVERTISEMENT