Life

Garsoniera din România care costă cât un sejur la Mamaia în 2023. E mobilată și amplasată fix vizavi de un mall

O garsonieră din România valorează cât un sejur la Mamaia în 2023. Se află vizavi de un mall, iar proprietarul caută clienți.
16.05.2023 | 21:22
Garsoniera din Romania care costa cat un sejur la Mamaia in 2023 E mobilata si amplasata fix vizavi de un mall
Ce spune proprietarul despre garsonieră. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

O garsonieră din România are un preț impresionant. Proprietarul o vinde cu un cost care este echivalentul unui sejur la Mamaia în 2023. Imobilul este complet mobilat și amplasat lângă un mall. Unde se află, mai exact, și cum este amenajat?

O garsonieră din Bacău se vinde cu un preț echivalent al unui sejur în Mamaia, în 2023

Persoanele care își caută un acoperiș deasupra capului, decent, respectiv o garsonieră, ar putea fi interesate de anunțul cu pricina. Pe platforma OLX se găsește o postare în care este precizat că se vinde o astfel de locuință, iar proprietarul pare că se străduiește să ”scape” de ea, căci din august 2021 caută clienți.

ADVERTISEMENT

Garsoniera se află în Bacău, lângă mall-ul din oraș și are prețul de 5859 euro. Este compusă dintr-o cameră, o bucătărie, un hol, o baie, se întinde pe 23 m pătrați și este construită într-un bloc ridicat în comunism, în anul 1980.

Garsoniera aduce ușor aminte de vremurile de altădată, căci în ea se regăsesc elemente dinainte de 1989, respectiv un mileu sau huse de scaun. Deși acest aspect poate fi un dezavantaj pentru unii, ar putea lua în considerare faptul că blocul unde este locuința este unul liniștit, curat și cu mall aproape, așa cum mai menționează proprietarul.

ADVERTISEMENT

”Vand garsonieră confort2, etaj 4 izolat fara probleme, 1 camera , bucatarie spatioasa, hol si baie, 23 m patrati, îmbunătățiri, respect, 1980 anul contructiei, un bloc curat, liniștit ca persoane, interfon, in fata la ARENA MAL (…)” este specificat în anunț, unde sunt și imagini cu imobilul.

Valoarea garsonierei este una echivalentă cu a unui sejur de 9 nopți în Mamaia, la un hotel de 5 stele, care pornește de la 5100 de euro. În acest preț sunt incluse și servicii de spa, micul dejun, piscină, vedere către plajă și mare, centru de wellness sau bucătărie, așa cum apare pe booking.com

ADVERTISEMENT

O garsonieră din România, mai ieftină decât un loc de parcare

O garsonieră dintr-o altă zonă a țării i-a uimit, la fel, pe mulți prin costul pe care îl are. Este mai ieftină chiar și decât un loc de parcare. Se află lângă un punct turistic, inclus în monumentele istorice ale românilor, Palatul Cantacuzino, supranumit ”Micul Trianon”.

Proprietatea se găsește în comuna Florești, județul Prahova și costă 6.000 de euro. Proprietarul poate și negocia suma și este dispus să facă un contract pentru prima casă. De asemenea, garsoniera este situată la etajul 2, într-un bloc de 4 etaje.

ADVERTISEMENT

Locuința este una modestă și la fel ca cea din Bacău aduce aminte de timpurile marcate de comunism. Dispune de toate condițiile de care are nevoie o persoană, la bloc, singurul dezavantaj fiind acela că baia este comună, construită pe hol, potrivit storia.ro

ADVERTISEMENT
Tags: