News

Garsoniera din România care se vinde la un preț mai mic decât un loc de parcare. E decomandată și mobilată complet

O garsonieră din România se vinde la un preț mai mic decât cel pentru nu loc de parcare din București ori Constanța. Unde se află?
05.06.2023 | 13:01
Garsoniera din Romania care se vinde la un pret mai mic decat un loc de parcare E decomandata si mobilata complet
Garsoniera din România care se vinde la un preț mai mic decât un loc de parcare. Sursă foto: Olx / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prețul pentru o garsonieră în România poate ajunge la sume exorbitante. În București spre exemplu, există garsoniere care se vând chiar și cu 80.000 de euro. O astfel de construcție însă, într-un al colț din țară ajunge să coste cu mult mai puțin.

Garsoniera din România care costă doar 5.000 de euro

Piața imobiliară a explodat în ultimii ani de zile. Iar asta o știu cu siguranță toți cei care au vrut să își achiziționeze o garsonieră sau un apartament. Sunt însă zone din țară unde prețurile sunt mai mult decât accesibile.

ADVERTISEMENT

În București, o persoană poate ajunge să plătească chiar și peste 120.000 de euro pentru un apartament cu două camere. Nici garsonierele nu mai sunt ce au fost, pentru că în unele zone se vând cu prețuri de până la 80.000 de euro.

Și locurile de parcare în noile complexe rezidențiale nu sunt nici ele pentru orice tip de buzunar. Un loc simplu poate ajunge chiar și la 7.000 de euro. De cealaltă parte, locurile de parcare subterane pot să depășească lejer suma de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Astfel de prețuri găsim atât în București, Constanța, cât și în Cluj, astfel că poate fi dificil pentru o persoană de rând să facă o astfel de achiziție. Pentru cei care vor însă să aleagă o altă zonă din țară, există prețuri fabuloase.

Ce dotări are garsoniera și unde se află

Într-un oraș din România, o garsonieră costă doar 5.000 de euro. Vorbim despre o locuință cu o suprafață de 25 de metri pătrați care se vinde în orașul Oțelu Roșu, din județul Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Blocul nu este unul nou, fiind construit în anul 1977, dar garsoniera este decomandată și mobilată complet. Astfel, oricine o va achiziționa se poate muta imediat în ea, având în vedere că toate cele necesare sunt puse la dispoziție.

Și mai mult de atât, prețul este unul negociabil. Astfel, sunt șanse mari ca viitorul cumpărător să dea chiar și 4.500 de euro pe ea, în funcție de cum negociază. Garsoniera are o cameră, dar și o bucătărie și o baie.

ADVERTISEMENT

„Vând garsonieră la cheie cu o camera/bucătărie și baie în Oțelu Roșu, strada Tineretului Bl2 cu contract și acte. Mai multe detalii în privat… preț în euro negociabil”, se arată în anunțul publicat de către proprietar.

ADVERTISEMENT