Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gary Lineker, glumă obscenă la adresa lui Cristiano Ronaldo?! Expertul BBC a șocat telespectatorii cu o remarcă în timpul meciului Portugalia – Franța

Gary Lineker e acuzat că a făcut o glumă cu tentă sexuală la adresa lui Cristiano Ronaldo. Expertul BBC a făcut o remarcă controversată în timpul meciului Portugalia - Franța
06.07.2024 | 13:50
Gary Lineker gluma obscena la adresa lui Cristiano Ronaldo Expertul BBC a socat telespectatorii cu o remarca in timpul meciului Portugalia  Franta
Gary Lineker, glumă obscenă la adresa lui Cristiano Ronaldo?! Expertul BBC a șocat telespectatorii cu o remarcă în timpul meciului Portugalia - Franța. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gary Lineker pare să fi pornit un război deschis cu Cristiano Ronaldo. Punditul BBC l-a ironizat în urmâ cu câteva zile pe superstarul lusitan. Acum, fostul internațional englez a venit cu o nouă remarcă, de această dată una cu tentă sexuală.

Gary Lineker, o nouă ironie la adresa lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și-a luat adio de la Campionatul European, după ce naționala țării sale, Portugalia, a fost învinsă în sferturile de finală, la penalty-uri, de vicecampioana mondială Franța. Lusitanii au plecat acasă după ce Joao Felix.

ADVERTISEMENT

Cvintuplul Balon de Aur a jucat pe toată durata partidei și chiar a marcat pentru Portugalia la loviturile de departajare. Superstarul lui Al Nassr a avut însă nevoie de atenția fizioterapeuților înainte de startul prelungirilor.

Rio Ferdinand, care a comentat meciul pentru BBC, a remarcat faptul că Rolando era masat la ambele picioare în timp ce Roberto Martinez le vorbea jucătorilor. „Doi îi masează picioarele! Ce se întâmplă acolo? Câte unul pentru fiecare picior”, a spus legenda lui Man United.

ADVERTISEMENT

În replică, Gary Lineker a făcut o glumă ce a părut a fi cu tentă sexuală: „Bine că n-are trei (n.r. – picioare)”, a exclamat fostul internațional englez.

Comentariul lui Lineker i-a făcut pe cei prezenți în studio să izbucnească în hohote de râs. Fostul internațional portughez, Jose Fonte a încercat să schimbe subiectul. Gluma obscenă a lui Gary s-a viralizat însă instant pe social medial

ADVERTISEMENT

„Gary Lineker, nu e nici 10 seara! Cum să faci grlume cu trei picioarele la Euro, prietene?”, a scris unul din cei care priveau emisiunea de la BBC.

Cristiano Ronaldo a terminat în premieră un turneu final fără gol marcat. El a trimis mingea în plasă, dar doar la loviturile de departajare, cu Slovenia și cu Franța.

ADVERTISEMENT

CR7 a ratat astfel șansa să devină singurul fotbalist cu gol marcat la șase Campionate Europene, dar și șansa de a fi cel mai vârstnic marcator din istoria Euro.

ADVERTISEMENT
3,15 este cota Betano pentru „2 solist” la Spania - Franța, la Euro 2024