Fotbal international

Gary Lineker, replică de milioane după ce a aflat transferul lui Messi! Ce a postat fostul internațional

01.02.2021 | 10:01
ADVERTISEMENT

Fostul internațional englez Gary Lineker a reacționat și el la aflarea salariului pe care îl încasează Lionel Messi la Barcelona. Englezul a postat un mesaj ironic, făcând aluzie la iminentul transfer al lui Messi, la PSG.

Lumea întreagă s-a cutremurat după ce jurnaliștii de la El Mundo au făcut public contractul lui Lionel Messi și salariul extraterestru pe care acesta l-a încasat numai în ultimii 4 ani la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar printre cei care au ținut să-și expună punctul de vedere se numără și Gary Lineker. Fostul internațional englez, în prezent analist TV, a jucat în carieră și pentru Barcelona, între 1986-1989.

Mesajul lui Lineker a rupt internetul

Dezvăluirile cotidianului iberic, referitoare la salariul lui Messi, vin într-un context extrem de delicat. Starul argentinian ezită să semneze un nou contract cu Barcelona, club care traversează o criză financiară acută.

ADVERTISEMENT

Messi a deschis scorul în meciul câștigat de Barca, duminică, cu 2-1 în fața lui Athetic Bilbao, iar Lineker a reacționat imediat pe rețelele de socializare:

”Poate e timpul pentru o mărire a salariului lui Messi”, a scris Lineker pe Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesajul englezului este evident ironic, în contextul în care tot jurnaliștii spanioli (Diario Gol) anunțat în urmă cu 10 zile că PSG i-a pregătit lui Messi un salariu faraonic, iar emirul Qatarului ar fi inclus în ofertă și ”posibilitatea” câștigării Cupei Mondiale cu Argentina, la turneul final găzduit de …Qatar.

ADVERTISEMENT

Lineker a făcut furori pe teren, face și în online

Reacțiile lui Gary Lineker sunt deja notorii în mediul online, fotul mare atacant al naționalei Angliei, Barcelonei, sau Tottenham Hotspur fiind urmărit de aproape 8 milioane de fani pe Twitter.

Lineker s-a născut în Leicester și a debutat în fotbalul profesionist la echipa din orașul natal. A mai jucat la Everton, Barcelona, Tottenham și Nagoya Grampus, în Japonia.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu are cifrele lui Lionel Messi, Lineker a fost unul dintre cei mai prolifici marcatori din istoria fotbalului englez. În întreaga carieră a jucat 461 de meciuri, pentru echipele de club amintite, și a marcat 238 de goluri. În tricoul Angliei a strâns 80 de partide și a înscris 48 de goluri.

ADVERTISEMENT
Tags: