Fotbal intern

Gașca de petrecăreți de la CFR Cluj a căpitanului Mario Camora. Cine sunt, unde fac show și cum „i-a dresat” Dan Petrescu

31.10.2018 | 22:46
Gasca de petrecareti de la CFR Cluj a capitanului Mario Camora Cine sunt unde fac show si cum ia dresat Dan Petrescu

CFR Cluj e campioană și lider al clasamentului după turul actualului sezon regulat, dar nu are liniște în vestiar din cauza unora ca Bilel Omrani sau Mario Camora. Aceștia nu se pot abține câteodată să petreacă până dimineața.

Gașca de petrecăreți a lui Omrani și Camora s-a mai micșorat în ultimul timp, dar cei doi sunt oameni de bază atunci când vine vorba despre distracție „udată” la ore mici.

Unde „se ascunde” gașca de petrecăreți a lui Omrani și Camora. Aproape de „buncărul” lui Iuliu Mureșan!

Atunci când sunt în Cluj, cei doi și prietenii apropiați au locații clare în care se duc pentru a se relaxa în zilele libere, dar și după antrenamente mai intense, când recuperarea de la club nu este suficientă?)

Informațiile FANATIK.RO din preajma clubului sunt că locurile cele mai frecventate de Camora și băieții sunt aproape de Pădurea Făget, la ieșirea din Cluj spre Turda, unde s-a dezvoltat un cartier rezidențial de vile extrem de scumpe, prețul pornind de la minim 300.000 de euro! Sunt unele locații cu circuit închis, într-o zonă în care și-a ridicat o vilă și fostul președinte Iuliu Mureșan. „Buncărul” lui Mureșan este destul de aproape de unele restaurante unde viața de noapte e… zi lumină.

Gașca a pierdut membri „grei”: Cristian Lopez, Petrucci, Tiago Lopes. Special guest: Ricardo Cadu!

Acum gașca e ceva mai restrânsă, dar în urmă cu doi-trei ani era un adevărat „trai pe vătrai” pentru aceștia la CFR Cluj. E drept că echipa era și în insolvență, iar situația era mai delicată. Nu se putea pune piciorul în prag prea tare. Se „supărau” jucătorii, care erau adevărați „eroi” pentru că acceptau să joace la o echipă cu un viitor ce părea incert, deși salariile nu erau deloc mici.

Bilel Omrani a dorit în vară să părăsească gașca de la CFR Cluj și să plece la FCSB, dar s-a răzgândit în ultimul moment
Bilel Omrani a dorit în vară să părăsească gașca de la CFR Cluj și să plece la FCSB, dar s-a răzgândit în ultimul moment

Bilel Omrani și Mario Camora aveau alți câțiva membri de cursă lungă în gașca de petrecăreți. Mai făceau ochii mici pe la 5 dimineața, alături de ei, Tiago Lopes, Cristian Lopez, Davide Petrucci. Ultimii doi nu l-au prins pe Omrani, dar au avut multe meciuri cu prelungiri cu amicul Camora. Un adevărat „batalion”. Ca să nu mai spunem că erau situații când gașca avea un „special guest” în persoana legendei vișinii Ricardo Cadu, când acesta venea în vizită la Cluj…

La un moment dat chiar nu mai puteau fi controlați, astfel că a fost nevoie ca locațiile unde chefuiau să fie „turnate”, de oamenii care doreau binele echipei, șefului de atunci Iuliu Mureșan. Acesta a organizat un „flagrant”, apoi a discutat cu chefliii și lucrurile s-au mai calmat.

Dan Petrescu i-a luat la ochi din start

În momentul în care a venit la CFR Cluj, în vara anului 2017, Dan Petrescu a fost informat de cei din club despre obiceiurile mai puțin profesioniste ale căpitanului Mario Camora și Omrani, pentru că restul găștii luase drumul altor cluburi. Camora este și cel mai vechi jucător al actualei formații clujene, fiind la CFR din iulie 2011, cu contract scadent pe 30 iunie 2019.

Mario Camora, șeful găștii cum spun unii, nu e sigur că va mai continua la CFR Cluj și din sezonul următor
Mario Camora, șeful găștii cum spun unii, nu e sigur că va mai continua la CFR Cluj și din sezonul următor

„Bursucul” a stabilit o strategie prin care să le dea de înțeles în principal celor doi, dar și altor potențiali „clienți” că nu tolerează asemenea comportamente la el în vestiar.

„Cazul Mincă” l-a îngropat pe… Mincă și i-a salvat pe Camora și Omrani

Este cunoscut un episod de la începutul mandatului lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Într-unul din cantonamentele dinaintea campionatului, cel din Slovenia, s-a petrecut un eveniment care i-a fost fatal portarului Mihai Mincă, titularul de drept al postului. La finalul stagiului de pregătire, mai mulți băieți au rămas să se relaxeze în restaurantul hotelului. Au fost 14-15 jucători, toți au consumat băuturi alcoolice, dar doar unul a plătit.

Mihai Mincă a jucat 6 ani la CFR Cluj și era unul dintre cei mai iubiți jucători, dar Petrescu l-a dat afară fără remușcări
Mihai Mincă a jucat 6 ani la CFR Cluj și era unul dintre cei mai iubiți jucători, dar Petrescu l-a dat afară fără remușcări

Dan Petrescu l-a dat afară pe Mincă, motivând că și-a pus obrazul la conducere pentru el să-i mărească atunci contractul, dar jucătorul l-a dezamăgit. Niciun cuvânt al „Bursucului” despre ceilalți colegi ai lui Mincă care au băut și ei până spre dimineață. FANATIK.RO a aflat că oamenii din preajma echipei au realizat imediat care a fost scopul lui Petrescu. Dându-l afară pe Mincă le-ar fi transmis, indirect, lui Omrani, Camora & co faptul că el nu tolerează așa ceva și-i va da afară indiferent de nume.

Bilel Omrani și Mario Camora, băieți deștepți, au băgat mesajul la cap și s-au ferit, în primul rând de teamă, de escapade în mandatul lui Petrescu. Sau au fost mai mult decât discreți.

Ultimul caz: beția recentă de la Brașov

Omrani și Camora dau impresia că nu se potolesc și s-au întors la vechile obiceiuri, profitând și de lipsa „biciului” în mâna antrenorului Toni Conceicao. Un nou episod zilele trecute. Gsp.ro a dezvăluit că în noaptea de după meciul de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, CFR Cluj s-a cazat la Brașov. Omrani, Camora și unul dintre oficiali, Eugen Trică, au plecat din camere după ora 00:00 și s-au întors spre dimineață. Să cumpere „apă plată și croissante”?) Mai mult, Omrani ar fi venit direct la micul dejun, lucru care a atras tensiuni în vestiar.

De ce a răbufnit Culio și ce poate face Toni Conceicao

Culio, un familist convins, nu suportă asemenea comportamente în vestiar. Și mai ales e deranjat de faptul că nu ar fi prima oară când se întâmplă așa ceva și conducerea nu ia nicio măsură. La mijloc a picat antrenorul Toni Conceicao, care a închis ochii. Toni a făcut-o și pentru că nu vrea să se pună rău cu greii vestiarului, dar lucrurile nu pot rămâne la fel și de această dată, astfel că probabil se va trece la sancțiuni.

Culio este adevăratul lider al vestiarului de la CFR Cluj, deși banderola este pe brațul lui Mario Camora
Culio este adevăratul lider al vestiarului de la CFR Cluj, deși banderola este pe brațul lui Mario Camora

Culio, care în vară a avut un conflict și cu Djokovic, mai are un motiv de iritare, iar acesta ține de modul în care șefii l-au tratat în ultimul timp. Se aștepta să-i fie propusă prelungirea pe încă un an a contractului, pentru că dorește să mai joace, dar nu a primit nici măcar un „beep” din partea lui Neluțu Varga și a oamenilor din jurul său.