Life

Gașca Zurli se implică în protejarea mediului înconjurător! Ce acțiune a pregătit de Ziua Pământului

21.04.2021 | 16:50
Gasca Zurli se implica in protejarea mediului inconjurator Ce actiune a pregatit de Ziua Pamantului
Gașca Zurli participă la un eveniment special de Ziua Pământului, într-un loc cunoscut din București
ADVERTISEMENT

Gașca Zurli se implică în protejarea mediului înconjurător, iar una din cele mai importante evenimente, la care participă întreaga planetă, este Ziua Pământului.

Pe 22 aprilie, Gașca Zurli va face echipă cu membrii Asociației Environ și va participa la o acțiune de curățenie în Parcul Național Văcărești (Delta Văcărești), una din cele mai bogate arii naturale urbane din Europa care este aproape îngropat în gunoaie.

ADVERTISEMENT

Actorii de la Zurli, cu mic, cu mare, vor porni la luptă ca adevărați gardieni ai naturii împreună cu Eroii Reciclării de la Environ – Baterel și Amy și un grup de copii de la o școală din București.

Gașca Zurli participă la un eveniment organizat de Ziua Pământului

Prin această acțiune, cei din echipa Zurli îi încurajează pe părinții și copiii din toată țara să le urmeze exemplul. Aceștia transmit că nu e obligatoriu să curețe parcuri sau spații verzi mai vaste, ci e suficient să facă asta în jurul locuinței lor, iar mediul înconjurător va respira altfel.

ADVERTISEMENT

„Iubim natura mai mult decât orice, iubim pământul și respectăm fiecare copac, fiecare crenguță și vietate din jurul nostru. Credem că depinde de noi să lăsăm în urma noastră o lume mai bună și o planetă mai curate. Vrem să fim un model pentru toți copiii și, împreună cu partenerii noștri, de Ziua Pământului, vrem să facem ceva pentru acest

Pământ și îi invităm pe toți părnții să-și ia de mână copiii, iar pe 22 Aprilie, mai mult ca oricând, să facă ceva pentru planeta asta. Să curățe un loc, să fie mult mai atenți la lucrurile pe care le aruncă și unde le aruncă. Să facem ceva pentru ca planeta asta să se bucure și ea de noi și nu doar noi să ne bucurăm de ea”, ne-a declarat Mirela Retegan.

ADVERTISEMENT

Ziua Pământului se celebrează încă din anul 1970, iar cu această ocazie, care amintește și de efectele încălzirii globale, au loc tot felul de evenimente la care participă ecologiști din toată lumea, o serie de campanii de protejare a mediului înconjurător. Tema din acest an „Restore the earth”.