A găsit cel mai vechi mesaj în sticlă. L-a citit şi a dat norocul peste el

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 15:22
A găsit cel mai vechi mesaj în sticlă. L-a citit şi a dat norocul peste el

Marianne si Horst Winkler se aflau în vacanţă în Germania, când au găsit pe malul apei, lângă insula Amrum, o sticlă care plutea.

Femeia a realizat că în interiorul acesteia se găseşte un mesaj, motiv pentru care nu a mai stat pe gânduri şi i-a spus soţului ei să spargă sticla pentru a-l citi. Aceştia au găsit scrise nişte cuvinte în limba engleză, germană şi olandeză.

În mesaj li se cerea să completeze nişte informaţii care să facă referire la locul şi momentul în care au găsit sticla şi să le trimită, împreună cu biletul găsit, la Asociaţia de Biologie Marină din Plymouth, Marea Britanie, iar în schimb vor fi răsplătiţi cu un shiling.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×