A găsit o focă în toaletă. Ce a urmat? Incredibil

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 10:45
A găsit o focă în toaletă. Ce a urmat? Incredibil

O turistă care vizita un monument din Tasmania a fost şocat să vadă că toaleta publică era ocupată de… o focă. Femeia le-a atras atenţia angajaţilor de la Primăria din localitate, dar, spre surprinderea ei, aceştia nu au făcut decât să lipească un anunţ pe uşa toaletei. ”Toaletele sunt închise. Ne pare rău pentru disconfortul creat, însă înăuntru doarme o focă”, informează acesta.

Turista susţine că prezenţa unei foci în toaletă este cu atât mai neobişnuită, cu cât nu există vreo apă în apropiere. Aceasta a fost, deci, nevoită să traverseze strada principală şi câteva spaţii verzi ca să ajungă în acea toaletă.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×