Life

Actorul Gaspard Ulliel a murit la doar 37 de ani. Îndrăgitul francez a suferit un accident la schi

Gaspard Ulliel, actorul cunoscut pentru rolul din producția Hannibal Rising, a încetat din viață la vârsta de 37 de ani după ce a suferit un accident pe pârtie.
19.01.2022 | 17:59
Actorul Gaspard Ulliel a murit la doar 37 de ani Indragitul francez a suferit un accident la schi
ADVERTISEMENT

Primele informații arată că artistul de origine franceză se afla în vacanță, acolo unde s-a lovit din plin cu un alt schior. Totul s-a petrecut la intersecția dintre două pârtii.

Regretatul actor era pasionat de sporturile de iarnă și se descurca minunat pe pârtie, însă din păcate, accidentul i-a fost fatal.

ADVERTISEMENT

Gaspard Ulliel a fost găsit inconștient de echipajele de salvare, care l-au transportat de urgență la spital. Cadrele medicale l-au dus la o unitate medicale puțin după ora 17:00, potrivit le Parisien.

Actorul Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani. A suferit un accident la ski

Gaspard Ulliel a încetat din viață la scurt timp după ce a ajuns la spital, starea sa de sănătate fiind una foarte gravă. Imediat după moartea actorului a fost deschisă și o anchetă.

ADVERTISEMENT

CRS Alpes a anunțat că în momentul de față se investighează decesul vedetei în vârstă de 37 de ani, care și-a pierdut viața miercuri, 18 ianuarie 2022.

Cine a fost actorul Gaspard Ulliel. S-a născut în familie de stiliști

Celebrul actor, care era fiul unor stiliști, a apărut pentru prima oară într-o producție la vârsta de 19 ani. Este vorba de „Les Égarés”, în regia lui André Téchiné, unde a jucat alături de Emmanuelle Béart.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Gaspard Ulliel a jucat rolul unui soldat din Primul Război Mondial în „Un long dimanche de fiançailles” de Jean-Pierre Jeunet. Filmul i-a adus premiul César pentru „tânără speranţă” în 2005.

Regretatul artist a interpretat și rolul celebrului creator de modă Yves-Saint Laurent în filmul regizat de Bertrand Bonello în anul 2014.

ADVERTISEMENT

Trei ani mai târziu, în 2017, Gerard a câștigat premiul Cesar pentru cel mai bun rol pentru filmul „Juste la fin du monde” de Xavier Dolan, talentul său actoricesc fiind remarcat frecvent.

Pasiunea pentru filme i-a adus numeroase roluri apreciate în producții de succes, printre care se numără: „Moon Knight”, „Hannibl Rising” sau „A Very Long Engagement”.

ADVERTISEMENT