Life

Gata cu izolarea! Mirela Vaida a plecat în vacanță. Unde se relaxează cu familia

11.08.2020 | 20:40
Gata cu izolarea Mirela Vaida a plecat in vacanta Unde se relaxeaza cu familia
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a respectat cu strictețe regulile și s-a izolat la domiciliu paisprezece zile, pentru a fi sigură că nu pune și alte persoane în pericol, după ce mai mulți angajați Acces Direct au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Printre persoanele infectate cu virusul SARS CoV2 se numără și Viorel și Veronica Vulpița Stegaru, aflați și ei în izolare.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Acces Direct este suspendată momentan, data de reîncepere nu se cunoaște încă, pentru că, oricum, este perioada vacanței. Cel mai probabil, se va relua din toamnă.

Unde a plecat Mirela Vaida în vacanță, după izolare

Astfel că, după ce a ieșit din izolare, Mirela Vaida și-a luat copiii și soțul și au plecat la Cluj, la rude: “Bunica Tița si nepotii!”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram, alături de o fotografie cu cei trei copiii ai săi.

ADVERTISEMENT
copii, mirela vaida, vacanta
Mirela Vaida a plecat în vacanță. Unde se relaxează cu familia. sursă foto: Instagram

“Cam demult nu ne-ai mai spus o povestioară cu Tița!!!! Sper să-ți umpli portbagajul cu povestioare, iar când ai timp sau când ajungi acasă să ne povestești despre ce a mai făcut “soacra Tița”!!!

Doamne, ce fruuumos. Să-ți trăiască minunile/ Cea mai responsabilă mămică/ Am crezut că sunteți dumneavoastră, doamna Mirela în poză/ Să fie sănătoși și tu pe lângă ei”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fani.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv nu s-a plâns deloc în perioada în care s-a autoizolat. Ba din contră, a profitat la maximum de timpul liber pe care l-a dedicat în întregime familiei, iar acest lucru o încarcă de energie pozitivă.

„Nu-i rău nici în izolare”, a scris Mirela Vida pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Tags: