Sport

Gata cu preliminariile, revin campionatele! Biletul la pariuri cu care dăm lovitura din prima zi de weekend!

Abia s-au terminat noaptea trecută jocurile de calificare pentru CM din Qatar 2022 (zona sud-americană) că deja reîncep competițiile interne.
15.10.2021 | 14:00
Gata cu preliminariile revin campionatele Biletul la pariuri cu care dam lovitura din prima zi de weekend
Biletul zilei și pontul nostru pentru meciul din Liga 1!
ADVERTISEMENT

Ca de obicei după aceste pauze provocate de meciurile naționalelor, pariorii trebuie să fie foarte atenți. Mulți internaționali care au evoluat chiar în urmă cu cîteva ore, nu au timp să se întoarcă în timp util la formațiile de club, iar majoritatea grupărilor din top 5 campionate abordează etapa cu absențe importante.

O analiză foarte interesantă a fotbaliștilor care nu vor juca deloc sau au șanse minime să evolueze în acest weekend o puteți găsi aici. 

ADVERTISEMENT

Parisul are un autocar de sud-americani indisponibili!

Revenind la oferta de azi, capul de afiș este disputa de pe Parc de Princes. Gazdele vor fi private de toți sud-americanii care au evoluat noaptea trecută, în frunte cu Messi! Cu toate acestea, Pochettino are la dispoziție un lot versatil și valoros astfel că o victorie a PSG-ului cu un interval de 2-5 goluri pare foarte probabilă! Donnarumma – Dagba, Kehrer, Kimpembé, Diallo – Herrera, Verratti – Draxler, Rafinha, Mbappé; Icardi, cam așa va arăta primul 11 parizian, suficientă calitate în fața unei echipe destul de arțăgoase mai ales când dă piept cu granzii.

“Strâmbu”, în căutarea primul rezultat drept pentru Dinamo!

Vom profita și de reluarea competiției interne și vom miza pe un 2+ la Gaz Metan – Dinamo. Cu această ocazie, SUPERBET are și o promoție specială pentru fanii Ligii 1.  Mircea Rednic revine pe banca dinamoviștilor și este de așteptat să asistăm la un reviriment al “câinilor”, care s-au și “cârpit” în această perioadă cu câțiva jucători.

ADVERTISEMENT

Gazul are un campionat de coșmar, dar o dată cu instalarea lui Ilie Poenaru medieșenii speră să-și revină, mai ales că, până acum, Dinamo a fost un pansament pentru toate echipele în criză.

Nu putem rata pe bilet nici disputa din Bundesliga. Hoffenheim și Koln sunt două echipe generoase în joc și goluri în acest sezon. Evident că va conta foarte mult modul în care antrenorii celor două grupări vor reuși să gestioneze situația internaționalilor plecați la lot în ultimele 10 zile, Hoffe fiind aici într-un ușor dezavantaj, mai ales dacă ne gândim la Kramarici, utilizat în ambele meciuri ale Serbiei din preliminarii. Ne așteptăm însă la o partidă vivace, pe contre, iar un GG la cotă 1.47 pare cea mai bun opțiune.

ADVERTISEMENT

Dacă e vineri evident că de pe bilet nu pot lipsi meciurile din Elveția 2 și Germania 2. Vom miza pe goluri la Padeborn – Regensburg, la Thun – Winterthur ambele de 3+ și pe ambele marchează la duelul Xamax – Vaduz.

Dacă e vineri, e Belgia!

Închidem biletul cu duelurile din Belgia. Liderul Bruges va avea o misiune dificilă acasă cu Kortjik, o echipă care știe să contraatace periculos. Campioana a avut o sumedenie de jucători la loturi, dar are un lot puternic, astfel că ne așteptăm la o partidă spectaculoasă, de goluri.

ADVERTISEMENT

Vor fi goluri și în liga a doua belgiană. Proaspăt retrogradată, Waasland pare în revenire de formă, iar Deinze e o forță pe teren propriu. GG-ul, la 1.60 cotă, este mai mult decât tentant.

Din 8 evenimente am generat o cotă de 32,65, pe care am plasat-o deja! O poți face și tu sau poți profita de promoția specială de la SUPERBET, care începe chiar azi!

ADVERTISEMENT