Life

Gata cu Vulpița și Viorel! Mirela Vaida aruncă bomba: „Serialul s-a încheiat”

07.09.2020 | 18:19
Gata cu Vulpita si Viorel Mirela Vaida arunca bomba Serialul sa incheiat
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel au spus adio celebrității și vieții de huzur din Capitală, după opt luni în care au apărut constant în edițiile emisiunii Acces Direct și au înregistrat audiențe demne de invidiat.

Cei doi soți s-au întors deja la Blăgești, în satul natal și nu mai pare să existe nici cea mai mică șansă ca serialul să continue.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost luni după-amiază chiar de Mirela Vaida, care a simțit nevoia să justifice astfel absența tinerilor din platoul show-ului.

Bombă la Acces Direct. Vulpița și Viorel spun adio serialului după 8 luni

Potrivit prezentatoarei TV, soacra „a pus piciorul în prag” și a venit personal în Capitală pentru a-i convinge pe cei doi să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar exista riscul ca tânăra de 22 de ani să fie decăzută din drepturile părintești.

Știm cu toții că femeia intenționa să o dea în judecată pe motiv că a uitat-o aproape complet pe fetiță de când a devenit faimoasă.

ADVERTISEMENT

Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis ”Veronico, vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui”.

Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

ADVERTISEMENT

Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT