Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Transferul lui Florinel Coman, răsturnare de situație! Gigi Becali a anunțat care va fi, de fapt, noua echipă a starului FCSB: “Am trimis numărul de cont să bage banii!”

Florinel Coman e ca și plecat de la FCSB după EURO 2024. Gigi Becali a dezvăluit detalii despre transferul internaționalului român.
23.06.2024 | 13:55
Transferul lui Florinel Coman rasturnare de situatie Gigi Becali a anuntat care va fi de fapt noua echipa a starului FCSB Am trimis numarul de cont sa bage banii
Gata, e oficial! Gigi Becali: „Florinel Coman se transferă 100%. Le-am trimis contul să bage banii!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Transferul lui Florinel Coman în Qatar a intrat în linie dreaptă. Gigi Becali a intrat la FANATIK și a dezvăluit că Al Gharafa i-a cerut contul în care trebuie să transfere banii pentru mutarea golgheterului din SuperLiga.

Gata, e oficial! Gigi Becali: „Florinel Coman se transferă 100%. Le-am trimis contul să bage banii!”

Gigi Becali și-a luat gândul de la Florinel Coman, care este deja ca și transferat în Qatar. Al Gharafa e gata să plătească cinci milioane de euro pentru mutarea internaționalul român, prezent la EURO 2024 în Germania.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că Al Gharafa i-a cerut detaliile contului în care trebuie să transfere suma de cinci milioane de euro. Gigi Becali a vorbit și despre decizia lui Edi Iordănescu, care l-a lăsat pe banca de rezerve pe Florinel Coman cu Belgia.

„Al Gharafa mi-a trimis mail să le dăm numărul de cont să bage banii. Le-am trimis numărul de cont, iau 5 milioane pe Coman. Le-am trimis numărul de cont, se închide când bagă banii în cont. Merită, bine că pleacă și așa a fost foarte amărât și supărat ieri.

ADVERTISEMENT

Săracu a fost în echipa câștigătoare și a fost scos pe bancă. Nu e frumos, după iei gol în secunda 72. Șumi să nu faci niciodată așa ceva, vei lua gol în minutul 3. Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoți numai pe unul.

Chiar și dacă facem toți egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 și noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct. Șumi, ascultă de la un om mai în vârstă. Niciodată în viața ta nu schimbi echipa câștigătoare, iei gol în minutul 2”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Florin Coman a ratat un salariu de șeic la Al Duhail: „Ia două milioane de euro”

Al Gharafa nu este singurul club din Qatar care s-a interesat de serviciile lui Florinel Coman în această vară. Și Al Duhail l-a vrut pe golgheterul „roș-albaștrilor”, care ar fi putut să aibă un salariu de 2 milioane de euro pe an.

„De ce e proastă (n.r. vestea)? Lasă, să se ducă băiatul, ia 2 milioane de euro pe an. Arabii (n.r. qatarezii), ei au băgat. Duhail, de trei zile. Ne bagă banii acum, gata. Băi, Horia, fiecare să se ducă în treaba lui.

ADVERTISEMENT

Ce, stă Steaua (n.r. FCSB) în unul sau doi sau trei jucători? Face Domnul, de te duce și în primăvara de Champions League. Dar ce crezi?“, spunea Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

GATA, E OFICIAL! GIGI BECALI: “FLORINEL COMAN SE TRANSFERA LA ARABI 100%!”

ADVERTISEMENT
2,06 este cota BETANO pentru pronosticul "X" la România - Slovacia