Sport

Gata, s-a decis! Leonard Doroftei revine în România. Ce va face fostul campion mondial la box

La 54 de ani, Leonard Doroftei s-a decis să revină în România după o pauză de 5 ani. Fostul campion mondial la box are planuri mari.
05.06.2024 | 11:30
Gata sa decis Leonard Doroftei revine in Romania Ce va face fostul campion mondial la box
Leonard Doroftei se întoarce în România. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În urmă cu 5 ani, Leonard Doroftei a plecat în Canada și nu credea că se va mai întoarce prea curând în România, însă revenirea a fost una iminentă. Fostul pugilist și familia sa au luat decizia de a face acest pas împreună.

Gata, s-a decis! Leonard Doroftei revine în România. Ce va face fostul campion mondial la box

Decizia lui Leonard Doroftei de a reveni definitiv în România a fost una destul de simplă din spusele fostului pugilist. În urmă cu 5 ani, acesta a plecat în Canada, alături de familie, deoarece trecea printr-o perioadă mai dificilă.

ADVERTISEMENT

Acum, tot alături de familie s-a hotărât să revină în țara natală și toți au fost de acord. Soția sa, Monica și copiii săi, Vanesa, Alex și Adrian, urmează să își construiască un drum al lor în România.

Cât despre planurile lui Doroftei, acesta vrea să continue ceea ce a început în Canada. Fostul campion mondial la box are de gând să pregătească copii la sportul unde a excelat și unde reușea să câștige, potrivit gsp.ro, aproximativ 4000 de euro pe lună în Canada.

ADVERTISEMENT

Anunțul revenirii sale în România a fost făcut în cadrul unui interviu al unei emisiuni de pe Prima TV. Acolo, Leonard Doroftei a oferit mai multe detalii despre viața sa și a familiei sale.

“Am avut nevoie să merg în Canada pentru că a trebuit să trec printr-un șoc, prin ceva, am zis că am nevoie de ceva. (…) În România a fost doar vina mea pentru că nu am știut exact ce vreau, m-am lăsat târât de colo-colo. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, m-am regăsit, antrenez copii, nu sunt bine, sunt foarte bine”, a declarat fostul campion mondial la box.

ADVERTISEMENT

Doroftei, despre soție și copii: “Fiecare e cu drumul lui”

“Fiecare e cu drumul lui, Vanesa este acum în vacanță, în România, ea își termină liceul, mai are cam două săptămâni ca să își poată finaliza examenele pentru sfârșit de liceu.

Apoi se întoarce în România, ea nu vrea să trăiască în Canada. În cinci ani de zile ea nu știu dacă a ieșit de două ori din casă, adică cu prieteni, decât cu noi. A zis Stop! Pentru ea aici e acasă. Sperăm să fie studentă la Medicină sau la Drept.

ADVERTISEMENT

Noi am plecat pentru că eu aveam nevoie de o schimbare. (…) Alex a terminat facultatea fizic, în Măgurele, a stat aici și apoi a venit după noi acolo, în Canada. Este IT-ist.

E deja în România, și-a început jobul. (…) El lucrează în Canada, e manager la Air Canada. Dacă noi vom fi aici, va veni și el. Dacă hotărâm să ne întoarcem, va fi și el. 99,9% s-a luat hotărârea, acum să vedem.

Monica (n.r. soția lui) și-a dorit prima să vină acasă. Ea încă are părinți, să îi ajute. Acum câțiva ani eu am spus că am nevoie de o schimbare, de ceva. Și am făcut acest pas, m-au urmat toți, însă pentru ei a fost foarte greu, eu, acolo, mi-am găsit drumul, antrenez, fac ce știu.

Nu am intrat în competiții, doar antrenez, lucrez cu copiii. Pot să antrenez și aici, am înțeles că asta pot face, ceea ce dăruiesc copiilor e important”, a mai spus Leonard Doroftei despre revenirea în România.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”