Simona Halep

GATA! S-a aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep

Bărbaţii care visau să-i ”fure” inima Simonei Halep au primit ieri o veste proastă! Click! v-a prezentat în exclusivitate faptul că cea mai îndrăgită tenismenă din România nu are ochi...
07.06.2015 | 11:23
GATA Sa aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep
ADVERTISEMENT

Bărbaţii care visau să-i ”fure” inima Simonei Halep au primit ieri o veste proastă! Click! v-a prezentat în exclusivitate faptul că cea mai îndrăgită tenismenă din România nu are ochi decît pentru o singură persoană, Marin, iubitul ei, pe care a încercat să-l ţină departe de ochii curioşilor şi ai presei. N-a putut să ”dribleze” însă vigilenţa fotoreporterilor Click!, care i-au surprins în ipostaze tandre.

Joi seara, a ieşit la un restaurant din zona Primăverii alături de prieteni, apoi, după o oră petrecută acolo şi multe minute cu telefonul mobil în mînă, Simona a plecat către o destinaţie necunoscută. A ajuns în faţa unui bloc din zona Obor, unde era aşteptată de un bărbat.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Imagini BOMBĂ cu noul iubit! Nu e fiul lui SPONTE 

Brunetul s-a urcat în maşina sportivei şi, timp de mai bine de o oră, s-au plimbat, fără direcţie, prin Bucureşti. Nu timpul a contat, ci modul în care cei doi amorezi l-au petrecut. N-au fost zgîrciţi cu gesturile tandre, atingerile şi săruturile. Cum hîrjoneala consumă energie, Simona şi iubitul ei, Marin, au decis să încheie noaptea destul de ”bulversaţi”. Ea l-a lăsat pe băiat în zona de unde l-a şi întîlnit, apoi a mers spre locuinţa ei din Bucureşti.

Brunetul  care i-a pus inima pe jar lui Halep nu este deloc străin de lumea sportului şi a tenisului, în particular. Este bun prieten cu cei mai mulţi dintre tenismanii români ”cu nume” din circuit. Este nelipsit şi de la petrecerile pe care sportivii le dau cu diferite ocazii. Tocmai de aceea, el apare în multe fotografii din cluburi sau de la restaurante alături de Simona.

ADVERTISEMENT

Niciodată însă singuri, ci înconjuraţi de cei din gaşcă. Marin lucrează la o instituţie bancară, dar, cu toate astea, are un program flexibil, care-i permite să fie aproape de Halep în momentele importante. Tânărul este originar din Bucureşti, are o stare materială bună, părinţii lui asigurîndu-i un trai mai mult decît decent. (CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A-I VEDEA PE CEI DOI)

DINAMO. Ofertă de un milion de euro pentru un titular

A cîştigat peste 7 milioane de dolari din tenis

Simona Halep ocupă în prezent locul 3 în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis. Sportiva originară din Constanţa a cucerit de-a lungul carierei 11 turnee WTA, şase în 2013, două în 2014 şi trei acest an, cel mai important fiind Indian Wells, succese care i-au adus venituri de peste şapte milioane de dolari. După Openul Franţei, unde a ieşit în turul doi, şi-a luat cîteva zile de vacanţă, iar acum se pregăteşte de turneele pe iarbă. Halep va participa în perioada 15-21 iunie la competiţia de la Birmingham, apoi, după o săptămână de pauză, va juca în cel de-al treilea Grand Slam al anului, la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

S-a zvonit că ar intra în familia lui Teia Sponte

Multă vreme, despre Simona Halep s-a spus că este într-o relaţie cu Costa, fiului machedonului Teia Sponte. Mai mult decât atît, presa tabloidă chiar a scris că în această vară ar urma să aibă loc nunta celor doi tineri. Simona a ţinut însă să infirme categoric aceste zvonuri. ”Nu ştiu cine a scos aceasta chestie cu nunta. Este o mare tîmpenie, îmi permit să spun acest lucru. Nu este nimic adevărat şi nici nu am avut o relaţie cu băiatul cu care s-a spus că mă marit.  Nu este momentul să mă mărit acum”, a spus tenismana pentru Dolcesport, în urmă cu câteva zile.

Sursă: click.ro

 STEAUA. Mirel Rădoi ascunde o mare dramă

STEAUA. VIDEO / Întîlnire între mentor şi discipol! Ce plănuiesc Olăroiu şi Rădoi 

SURPRIZĂ în Liga 1! O echipă în insolvenţă SCHIMBĂ patronul!