Sport

Gata să adune goluri și puncte pentru echipa ta. Fă cele mai bune alegeri în atac!

12.01.2019 | 09:03
Gata sa adune goluri si puncte pentru echipa taFa cele mai bune alegeri in atac
ADVERTISEMENT

Thierry Henry zicea mai în glumă, mai în serios, că “uneori, în fotbal, trebuie să înscrii goluri”. Despre goluri vom vorbi astăzi și despre magicienii care fac plasa să tremure, iar dacă încă nu îi ai în echipa ta de Football Fantasy, e momentul să faci o schimbare. Uneori, în fotbal, trebuie să înscrii goluri, iar pentru asta îți trebuie atacanți eficienți și de valoare. În FootballCoin poți găsi în cele mai importante campionate ale lumii astfel de fotbaliști, ca să nu mai spunem că îi poți lua free și îți poți construi un lot care să câștige competiții și care să-ți aducă cryptomonede XFC în portofelul tău virtual de manager.

 Liga 1

Cu un palmares bogat în Liga 1, George Țucudean e acum personaj principal într-un potențial transfer la Nantes. Cu 3 titluri de campion, 2 Cupe ale României și 2 Supercupe ale României, Țucudean poate ajunge în Ligue 1, dacă nu, rămâne în continuare la CFR și pe primul loc în clasamentul golgheterilor campionatului românesc, cu 13 goluri și un assist. În competițiile de Football Fantasy, FootballCoin, îl poți lua free și te poți baza pe punctajul lui de până acum, 291 de puncte, în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Alți atacanți free cu care poți face puncte și poți câștiga campionate în întrecerile organizate săptămânal pe FootballCoin sunt Harlem Gnohéré (11 goluri, 1 assist și 237 de puncte) și Andrei Cristea, care schimbă tricoul echipei, dar punctajul de 241 de puncte nu. De asemenea, să îl păstrăm în schemă și pe italianul Mattia Montini, care până acum a strâns 66 de puncte în 326 de minute jucate pentru Dinamo, reușind un hat-trick în meciul câștigat de dinamoviști în fața Universității Craiova cu 3-0.

Premier League:

Cu 14 goluri și 3 assist-uri în 21 de meciuri jucate, Pierre-Emerick Aubameyang este o alegere potrivită pentru echipa ta, cu cele 627 puncte adunate până acum în Premier League, mai ales că este free. A dat gol în ultima etapă, în meciul de 5-1 cu Fulham, iar în weekendul acesta îl așteaptă o confruntare dificilă cu West Ham. Poți miza pe el și, dacă îți faci echipa bună, poți câștiga unul dintre premiile în valoare de 13 500 XFC puse la bătaie în competiția gratuită Free England-PL-R22.

ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Watford, Troy Deeney, este o altă variantă eficientă pentru lotul tău. Fidel echipei din Londra de 9 ani, atacantul-căpitan cu 5 goluri și 2 assist-uri are 485 de puncte adunate în competițiile Football Fantasy.

Mai jos în clasamentul Premier League, dar cu cifre mai bune decât Troy Deeney, este Callum Wilson, englezul de 26 de ani care joacă la Bournemouth din 2014. Pe locul 7 în clasamentul golgheterilor din Premier League, la egalitate cu Raheem Sterling, Wilson are 9 goluri,  6 assist-uri și 553 puncte pentru echipa sa. Îl poți găsi la prețul de 800 XFC, dar merită toate monedele virtuale.

ADVERTISEMENT

La Liga:

Din Spania îți dăm 4 ponturi, toate free, toate cu punctaj peste 400.

Wissam Ben Yedder – 453 de puncte, 9 goluri și 5 assist-uri pentru Sevilla și locul 5 în clasamentul golgheterilor din La Liga.

Cristhian Stuani – 449 puncte, 11 goluri, locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori, la doar un gol distanță de compatriotul din Uruguay Luis Suarez. Girona e pe locul 9 în Spania și urmează să se vadă față în față cu Alaves în această etapă.

ADVERTISEMENT

Espanyol Barcelona te inspiră cu doi atacanți: Borja Iglesias (495 puncte) și Sergio Garcia (416 puncte). Borja Iglesias se află la egalitate în clasamentul golgheterilor cu Wissam Ben Yedder, cu 9 goluri marcate și 2 assist-uri pentru Espanyol, în timp ce veteranul de 35 de ani Sergio Garcia a reușit 2 goluri și un assist pentru echipa lui.

Toți 4 free, toți 4 disponibili pentru această etapă din Primera, pe care o poți juca și în FootballCoin – Free-Spain-LaLiga R19.

Bundesliga:

Sébastien Haller, atacantul de 24 de ani, născut și crescut în Franța, trecut prin Olanda la Utrecht, a ajuns în 2017 la Eintracht Frankfurt, pentru care are în acest sezon a jucat peste 1300 de minute,  a marcat 9 goluri și a oferit 8 assist-uri. Are 604 puncte în competițiile de Football Fantasy și toate șansele să îți asigure ofensiva echipei tale. Tot de la Frankfurt îl poți lua în echipa ta pe Luka Jovic, cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 12 goluri, 4 assist-uri și 466 puncte.

Cu 1 gol mai puțin în clasamentul golgheterilor din Germania, Timo Werner a strân 510 puncte în Football Coin. Fotbalistului de la Leipzig îi suflă în ceafă în topul celor mai multe goluri marcate până acum în acest sezon Robert Lewandowski, cu 10 goluri, 5 asisst-uri și 530 puncte adunate în palmaresul său.

Ligue 1:

Orice discuție despre atacul din Ligue 1 începe cu Kylian Mbappé, pe care îl ai free în competițiile de pe FotballCoin.io, unde a adunat 440 de puncte. 13 goluri și 6 assist-uri are francezul pentru PSG. La egalitate de goluri, pe primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori din Franța, este Nicolas Pépé, cu un assist în plus dat față de Mbappé și cu 715 puncte strânse până acum în sezonul de Ligue 1. O altă propunere din Franța este argentinianul Emiliano Sala de la Nantes, cu 12 goluri marcate și 2 assist-uri și cu 433 puncte în clasamentul punctelor in Football Fantasy.

“Uneori, în fotbal, trebuie să înscrii goluri”. Noi ți-am dat ponturile, tu îți faci cea mai bună echipă pentru etapele viitoare din cele mai importante campionate ale Europei. Baftă la goluri și gata, la atac!

ADVERTISEMENT