Fotbal international

Gattuso a pălmuit un puști de la Milan pentru că avea tricou cu Barcelona. Video

29.08.2018 | 15:51
Gattuso a palmuit un pusti de la Milan pentru ca avea tricou cu Barcelona Video

Gennaro Gattuso a pălmuit un puști de la Milan pentru că avea tricou cu Barcelona. Italianul nu și-a ascuns niciodată sentimentele și a preferat să fie dur atunci când nu a fost de acord cu jucătorii. Una dintre fazele pe care fanii Milanului nu le vor uita este momentul în care Gattuso a lovit un antrenor secund, chiar la marginea terenului, în timpul unui meci. Recent, a comis-o din nou, însă de această dată italianul a pălmuit un jucător tânăr de la Milan care ținea în mâini un tricou de-al Barcelonei.

Ajuns la vârsta de 40 de ani, Gattuso este cel care le reamintește de fiecare dată elevilor săi că sunt jucătorii Milanului atunci când aceștia mai fac lucruri nesăbuite. Cum s-a întâmplat în urmă cu foarte puțin timp, când  tânărul Gabriele Bellodi voia să se fotografieze în timp ce ținea în mână un tricou de-al Barcelonei. Tocmai în acel moment Gattuso trecea prin spatele tânărului neexperimentat. Când a văzut “trădarea”, Gattuso nu s-a putut abține și l-a “altoit” pe puști. O palmă bine plasată, după ureche, nu foarte tare, dar suficient cât să îl trezească pe Bellodi din visare.

Gattuso a pălmuit un puști de la Milan pentru că avea tricou cu Barcelona

Luat prin surprindere, tânărul s-a întors să vadă cine l-a lovit, dar s-a liniștit repede văzând că este vorba despre antrenorul Milanului. Totul s-a întâmplat după meciul pe care Milan l-a disputat în compania Barcelonei și pe care l-a câștigat cu scorul de 1-0.

AC Milan încearcă să țină pasul cu rivalele din Serie A

AC Milan a primit permisiunea de a juca în cupele europene în acest sezon. Gruparea din Serie A a contestat decizia UEFA de a-i interzice participarea în Europa League pentru că nu a respectat regula fair-play-ului financiar. Milanezii n-au fost de acord şi s-au adresat tribunalului de la Lausanne care a constatat că italienii au încălcat într-adevăr regulamentul forului internaţional, dar totodată a considerat mult prea excesivă măsura excluderii din cupele europene. Prin urmare, TAS a trimis spre rejudecare cazul înapoi la  UEFA solicitând însă o sancţiune mai blândă.

Iniţial, Corpul de Control Financiar al Cluburilor  a decis la începutul verii ca AC Milan să primească interdicţie de participare preţ de un sezon, după ce a considerat că italienii au încălcat regulamentele UEFA cu privire la licenţiere şi mai ales la fair-play-ul financiar. Cu toate acestea, schimbarea investitorului de la AC Milan a avut un rol decisiv  în decizia TAS.

În încercarea de a ține pasul cu transferurile rivalelor din Serie A,  AC Milan a făcut încă două achiziții înainte de startul sezonului. Milanezii vor ca în acest an să se claseze în Serie A pe un loc de Champions League, iar pentru ca acest lucru să se realizeze au nevoie de jucători de calitate, mai ales că și celelalte rivale din campionat și-au întărit loturile, campioana Italiei dând lovitura prin transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. AC Milan i-a adus pe San Siro pe Diego Laxalt de la Genoa și pe Samu Castillejo de la Villarreal.