Gattuso sacrifică primul “diavol”! O vedetă adusă în vară are şanse mici să rămână pe San Siro

Tibi Demeter   
in Fotbal international
13/03/2018, 19:32
Gattuso sacrifică primul “diavol”! O vedetă adusă în vară are şanse mici să rămână pe San Siro

Ricardo Rodriguez, 25 de ani,  a fost considerat ca unul dintre cele mai bune transferuri făcute de AC Milan în 2017, dar fotbalistul adus de la Wolfsburg ar putea pleca de pe San Siro la finalul sezonului, conform informaţiilor apărute în presa din Italia.

Agentul jucătorului ar fi vost văzut la sediul clubului, iar zvonurile cu privire la o plecare a internaţionalului elveţian au fost alimentate şi mai mult după AC Milan s-a înţeles cu Sampdoria pentru transferul fundaşului stânga Ivan Strinic.

Rodriguez, titular de bază în trupa lui Gattuso

Fundaşul stânga cumpărat cu 18 milioane de euro de la Wolfsburg a bifat în acest sezon 34 de partide în toate competiţiile şi marcat de patru ori pentru “diavolii roşii” în această stagiune.  AC Milan ar putea să se despartă de unii dintre cei mai scumpi jucători la finalul sezonului, în cazul în care echipa nu se califică în Champions League, pentru a echilibra balanţa Fair Play-ului Financiar.

Ştirea MOMENTULUI

Japonia – Senegal, ora 18:00, live video la CM 2018. Remiza avantajează ambele echipe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.