Video. Un copil de mingi, aproape de accidentare horror din cauza nervilor Gavrilovei

Irina Aldea   
în Sporturi
27/02/2018, 21:13
Video. Un copil de mingi, aproape de accidentare horror din cauza nervilor Gavrilovei

Jucătoarea din Australia clasată pe locul 26 WTA, Daria Gavrilova, a trecut cu mare dificultate de o descalificare urâtă în primul tur de la Acapulco disputat împotriva americancei Madison Brengle. În game-ul al cincilea din setul secund, când Brengle a reuşit un break, după ce australianca a trimis o minge în fileu, Gavrilova şi-a arătat frustrarea şi a aruncat racheta spre scaunul său, în timp ce un copil de mingi alerga.

Din fericire, copilul a scăpat nevătămat din acest episod neplăcut, dar dacă ar fi fost atins de racheta aruncată cu putere de australiancă, aceasta ar fi fost pe loc descalificată.

O partidă tensionată de la început până la final

Gavrilova a solicitat o pauză de vestiar între seturile al doilea şi al treilea, însă a întârziat extrem de mult să revină pe teren. Ulterior, Gavrilova a fost penalizată cu două puncte, după ce a fost avertizată încă o dată pentru “time violation” pentru că nu se grăbea deloc. Chiar şi Madison Brengle a fost exasperată de atitudinea Dariei, plângându-se arbitrului de scaun şi antrenorului său.

Gavrilova, care e a treia favorită a competiţiei din Acapulco, s-a impus, în cele din urmă, deşi a comis 11 duble greşeli, scor 4-6, 6-3, 6-3, după două ore şi 21 de minute, iar în optimi va întâlni câştigătoarea dintre Kr. Pliskova şi Zarazua.

Închide ×