Fotbal intern

Gaz Metan, anunț de ultima oră în legătură cu viitorul lui Edi Iordănescu. “Clubul nu concepe altă variantă!” Avertisment pentru FCSB

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 29.05.2019 | 08:57
Edi Iordănescu într-o conferință de presă susținută la Gaz Metan. Formația din Mediaș, anunț despre viitorul antrenorului dorit și de FCSB

Edi Iordănescu este dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB, iar Gaz Metan Mediaș a făcut un anunț de ultima oră în legătură cu viitorul antrenorului român. Medieșenii au emis un comunicat oficial prin care anunță că Edi Iordănescu mai are contract un an cu Gaz Metan și amenință că vor reclama orice tentativă de negociere din partea altui club cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Gaz Metan, anunț de ultima oră în legătură cu viitorul lui Edi Iordănescu

“Ca urmare a avalanșei de informații, speculații și discuții fără sfârșit din mass-media sportivă și nu numai, cu privire la plecarea Antrenorului principal Edward Iordănescu la FCSB, Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș dorește să aducă o serie de lămuriri menite să facă lumină cu privire la acest subiect mediatizat excesiv. Edward Iordănescu se află sub contract pentru încă un an cu Gaz Metan. Clubul nu concepe altă variantă decât continuarea contractului, motiv pentru care face toate eforturile necesare susținerii activității acestuia în cele mai bune condiții posibile. Orice tentativă din partea oricărui club de a iniția orice fel de negocieri cu acesta este contrar regulamentelor în vigoare și va fi tratată corespunzător.

Menționăm totodată că încetarea unilaterală a contractului înseamnă automat asumarea unor penalități financiare importante. Pentru noi cuvântul de ordine în această perioadă este continuitate. Suntem convinși că vom avea o colaborare foarte bună și în continuare, iar Gaz Metan va reuși să își atingă obiectivele pe care și le-a stabilit alături de Edward Iordănescu. În această dimineață Clubul Gaz Metan Mediaș a trimis către Administratorul judiciar spre aprobare, tabele cu toate plățile care trebuie făcute în vederea ieșirii din insolvență. Precizăm că în conturile clubului se află toți banii necesari pentru achitarea atât a datoriilor de pe planul de reorganizare, cât și a celor curente. În cazul în care ne vom lovi de refuzul acestuia, ne vom adresa Judecătorului sindic de la Tribunalul Sibiu pentru a obține o Ordonanță președințială menită să ducă la rezolvarea problemei în cel mai scurt timp posibil, apare pe site-ul oficial al celor de la Gaz Metan.

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, și Edi Iordănescu
Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, și Edi Iordănescu

Edi Iordănescu s-a contrazis cu președintele lui Gaz Metan

Edi Iordănescu și Ioan Mărginean, președintele formației Gaz Metan, s-au contrazis în urmă cu câteva zile în legătură cu situația antrenorului. Oficialul grupării din Mediaș a anunțat că s-a înțeles cu tehnicianul român pentru prelungirea contractului pentru încă trei sezoane, dar a fost contrazis de Edi Iordănescu, care susține că mai are un singur an de contract cu Gaz Metan.

În vârstă de 40 de ani, Edi Iordănescu a ajuns pe banca formației Gaz Metan Mediaș pe 7 ianuarie 2019. Pe parcursul carierei a mai antrenat echipe precum CFR Cluj, Astra Giurgiu, ȚSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FCM Târgu Mureș, iar la FC Vaslui și FCSB a fost antrenor secund. Din postura de jucător profesionist a evoluat pentru FCSB, Sportul Studențesc, Panionios, CSM Focșani, Rapid București, AS Rocar, Alki Larnaca, Petrolul și FC Vaslui, iar în iulie 2004 s-a retras.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!