Fotbal intern

Gaz Metan – CFR Cluj 0-0. Campioana, dominată chiar dacă a avut 20 de minute un om în plus

26.08.2018 | 19:24
Gaz Metan  CFR Cluj 00 Campioana dominata chiar daca a avut 20 de minute un om in plus

Gaz Metan – CFR Cluj se vede live stream pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Transmisiunea online va începe de la ora 18:00. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 71. Sergiu Bușu a luat cartonaș roșu, iar gazdele vor juca în 10 oameni timp de 20 de minute.

Min. 70. Julio Baptista a intrat pe teren.

Min. 67. Ely Fernandes îl pune la grea încercare pe Jesus Fernandez, care reușește să scoată însă șutul fotbalistului din Insulele Capului Verde.

Min. 63. Carlos Fortes a avut o ratare imensă. Jesus Fernandez a reușit să scoată șutul golgeterului medieșenilor.

Min. 46. Toni Conceicao a fost nemulțumit de felul în care a jucat echipa sa. Billel Omrani a intrat în locul lui Giuseppe de Luca.

Min. 45. David Caiado a avut o ratare imensă pe finalul primei reprize. A tras mai întâi în Jesus Fernandez, pentru ca apoi, pe respingerea portarului, să lovească transversala porții lui CFR. La pauză, scorul a rămas 0-0.


UPDATE, ora 17:00 Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Crețu, Constantin, Cristea, Bușu – Aurelio Coimbra, Fofana – Olaru, Caiado, Chamed – Carlos Fortes

Rezerve: David Cristea, Romeo, Pop, Ely Fernandes, Trif, Stancu

CFR Cluj: Fernandez Collado – Peteleu, Lang, Mureșan, Andrei Radu – Bordeianu, Maleș, Ioniță – De Luca, Tambe, Costache

Rezerve: Rus Adrian, Hoban, Pârv, Ganea, Mailat, Baptista, Omrani

 


Gaz Metan – CFR Cluj Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

Primul meci de duminică, 26 august, se joacă la Mediaş, între Gaz Metan şi CFR Cluj. Partida va fi transmisă pe cele trei televiziuni care deţin drepturile Ligii 1 Betano. Este vorba despre Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV. Fazele vor fi online şi pe FANATIK.RO, iar pentru a vedea meciul în format live stream poţi accesa acest link.

Live Stream Gaz Metan – CFR Cluj. Cum poţi urmări meciul Online

Dacă partida dintre Gaz Metan şi CFR Cluj nu se poate vedea live online, există o altă modalitate prin care meciul poate fi văzut în format Live Stream, prin accesarea acestui link.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 22 de ori. Medieşenii au câştigat de 5 ori, CFR Cluj de 7 ori iar 10 rezultate au fost remize. În ultimele 10 meciuri, medieşenii au însă o singură victorie: un 2-0 în sezonul 2013/2014, goluri semnate de Cosmin Frăsinescu şi Dan Roman.

Va fi un meci extrem de important pentru CFR Cluj, care va trebui să spele ruşinea din meciul cu Dudelange, pierdut în deplasare în faţa formaţiei luxemburgheze, scor 0-2. În Liga 1 Betano formaţia antrenată de Toni Conceicao stă mult mai bine. Campioana este pe primul loc, cu 11 puncte în 5 etape. De partea cealaltă, Gaz Metan are 7 puncte, dar vine după două înfrângeri consecutive, în faţa celor de la FCSB, scor 1-3 şi Viitorul, în deplasare, scor 0-2.

Echipele probabile Gaz Metan – CFR Cluj. Culio s-a accidentat în Luxemburg

Pe lângă înfrângerea umilitoare suferită în Luxemburg, CFR Cluj l-a pierdut şi pe veteranul Emmanuel Culio. Acesta s-a accidentatîn primele minute ale partidei şi a fost înlocuit cu Male Mates.  Culio a fost om de bază nu doar în precedentul sezon, sub comanda lui Dan Petrescu, dar și în actuala stagiune. A strâns deja nouă meciuri oficiale pentru ardeleni, marcând trei goluri și oferind un assist.

Echipe probabile:

Gaz Metan: Pleşca – Creţu, Diallo, Constantin, Buşu – Iulian Cristea, Fofana – Olaru, Chamed, Ely Fernandes – Carlos Fortes

CFR Cluj: Collado – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Bordeianu, Males, Djokovic – Ioniţă, Ţucudean, Omrani.

Gaz Metan – CFR Cluj, etapa 6 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

În ciuda înfrângerii suferite în Luxemburg, CFR Cluj este în continuare favorită la Mediaş, cu o cotă la pariuri de 2.25. O victorie a gazdelor este cotată la 3.45, în timp ce o remiză are cota 3.15.

Interesant este că scorul cotat cu cea mai mare şansă de către tipsteri este 1-1 (cota 6.00), în timp ce 0-1 este cotat la 6.50, iar 1-0 la 8.50.