Fotbal intern

Gaz Metan – Craiova 3-2. Nebunie la Mediaş cu patru penalty-uri acordate

15.09.2018 | 20:54
Gaz Metan  Craiova 32 Nebunie la Medias cu patru penaltyuri acordate

Gaz Metan – Craiova se vede live stream pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Transmisiunea online va începe la ora 21:00.

Gaz Metan – Craiova va fi transmis live de toate cele trei televiziuni care au achiziționat drepturile TV ale Ligii 1 Betano. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Gaz Metan – Craiova, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.


Min. 90+4: Arbitrul partidei fluieră finalul. Gaz Metan Mediaş se impune cu scorul de 3-2, într-un meci nebun.

Min. 88: Andrei Chivulete îl elimină pe Matteo Fedele şi Craiova rămâne în inferioritate numerică.

Min. 82: GOL Gaz Metan! Cristea înscrie şi îşi aduce echipa în avantaj.

Min. 75. GOL Craiova! Koljic este cel care execută lovitura de pedeapsă de această dată şi înscrie.

Min. 74: Creţu cade în spatele lui Alexandru Mitriţă şi dictează al treilea penalty pentru Craiova din acest meci!

Min. 62: Alexandru Mitriţă execută, dar Pleaşcă ghiceşte partea şi respinge,

Min. 61: Marius Constantin îl loveşte pe Bărbuţ în propriul careu şi se dictează din nou lovitură de pedeapsă.

Min 26/ Gooool Gaz Metan Mediaş Carlos Fortes readuce Mediaşul în avantaj. Portughezul a înscris după un assist al lui Ely Fernandes.

Min 11/ Goooool Gaz Metan Mediaş Veteranul Marius Constantin a egalat, tot dintr-o lovitură de pedeapsă în urma unui henţ în careul Craiovei.

Min 8/ Gooool Craiova! Alex Mitriţă înscrie de la 11 metri, dintr-un penalty obţinut de Mihăilă.

UPDATE, ora 20:00 Avem echipele de start la meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi CS Universitatea Craiova:

Gaz Metan: Pleşca – Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Trif – Fofana, Luis Aurelio – Caiado, Olaru, Lopes – Fortes
Rezerve: Batista, Ivanov, Romeo, Buşu, Chamed, Buziuc, Stancu

Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Ferreira, Briceag – Fedele, Mateiu, Mihăilă – Bărbuţ, Koljic, Mitriţă
Rezerve: Popescu, Martic, Burlacu, Gardoş, Cicâldău, Bancu, Nuno Rocha


Live Stream Gaz Metan – Craiova. Un alt mod de a vedea meciul Online

În caz că tot nu reușești să vezi live online FCSB – Dinamo, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream poate fi accesat aici.

Gaz Metan Mediaş vine în această partidă după ce în etapa precedentă a reuşit o victorie, scor 1-0, în deplasare, pe terenul lui FC Hermannstadt. Golul a fost semnat de Valentin Creţu. A fost a treia victorie în acest sezon pentru medieşeni în 7 meciuri. Elevii lui Mihai Teja au 11 puncte şi se luptă cu şanse la play-off-ul Ligii 1 Betano.

De partea cealaltă CS Universitatea Craiova pare să fi ieşit din criza în care s-a aflat la începutul sezonului. Oltenii au reuşit a treia victorie la rând în Liga 1 Betano, după ce a trecut cu 3-0, pe teren propriu, de Dinamo Bucureşti. Primul gol al craiovenilor a fost marcat de Koljic, în prelungiri, în timp ce în a doua repriză Alex Mitriţă a semnat o dublă. A fost al treilea meci consecutiv, cu cel puţin 3 goluri înscrise de CS U Craiova, graţie căreia trupa antrenată de Devis Mangia a ajuns pe locul 3 înaintea acestei etape, cu 11 puncte.

Echipele probabile Gaz Metan-Craiova. Ce probleme are Devis Mangia

Devis Mangia a anunţat că deocamdată nu se poate baza pe atacantul sud-american Mezza Colli, dar partida cu Gaz Metan Mediaş ar putea însemna redebutul lui Nuno Rocha la Craiova:

„Va fi un meci interesant din punctul nostru de vedere, fiindcă trebuie să vedem la ce nivel suntem, să confirmăm victoriile din ultimele două partide. Gaz Metan este pentru mine o echipă bună, care a început sezonul excelent, efectuează foarte bine tranziţia pozitivă, au jucători buni în toate poziţiile, în special în atac, dar eu sunt foarte mulţumit de echipa pe care o am şi sunt optimist. Fortes este într-adevăr un jucător foarte bun, dar eu sunt mulţumit de atacanţii mei. Am început să lucrăm şi cu jucătorii noi, iar Koljic, Nuno Rocha, Meza Colli ne pot ajuta mult. Deocamdată, Meza Colli nu este pregătit, poate debuta la partida cu Viitorul, fiindcă nu vrem să riscăm cu el acum”, a spus Mangia, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Echipele probabile înaintea meciului sunt următoarele:

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Crețu, Constantin, Cristea, Trif – Fofana, Aurelio – Caiado, Olaru, Ely Fernandes – Fortes

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Borta, Kelic, Ferreira – Briceag, Cicâldău, Fedele, Bancu – Bărbuț, Mitriță, Koljic

Gaz Metan – Craiova, etapa 8 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Partida dintre cele două echipe este văzută drept una foarte echilibrată. Ambele echipe au cota 2.85 la victorie, în timp ce o remiză are cota 3.00, în timp ce 1-0, dar şi 0-1 sunt ambele cotate cu 8, iar 1-1 are cota 6.20.