Foto. Accidentare groaznică în Liga 1! Doi jucători au ajuns la spital

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
10/12/2017, 18:41
Foto. Accidentare groaznică în Liga 1! Doi jucători au ajuns la spital GALERIE FOTO

Meciul Gaz Metan – Craiova are loc în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, pe stadionul formaţiei din Mediaş – vezi detalii, iar întâlnirea dintre cele două echipe nu este lipsită de momente dramatice. Doi jucători au ajuns la spital în urma unui duel aerian care a avut loc în minutul 54. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Darius Olaru, fotbalistul formaţiei Gaz Metan Mediaş, a suferit o accidentare cumplită în timpul meciului cu CS Universitatea Craiova, de pe teren propriu. În minutul 54, la o fază care nu anunţa nimic, Olaru a fost lovit cu capul în ceafă de către Kelic, jucătorul echipei pregătite de Devis Mangia.

Meciul Gaz Metan – Craiova a trimis doi jucători la spital

Croatul din lotul echipei CS Universitatea Craiova a ieşit mai bine din duelul cu Darius Olaru. Kelic a urcat singur în ambulanţa care a intrat pe gazon pentru a le acorda îngrijiri medicale. De partea cealaltă, Olaru nu a avut noroc, întrucât i s-a pus guler cervical şi a fost urcat în ambulanţă cu targa. VEZI AICI VIDEO.

Nu este prima accidentare gravă din etapa 21. Simon Măzărache a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu în duelul cu Astra Giurgiu – vezi detalii, iar Dani Lopez, spaniolul din lotul formaţiei FC Viitorul Constanţa, a rămas inconştient pe teren în meciul cu Chiajna, după un duel cu un adversar – vezi detalii.

Sursă foto: telekomsport.ro

Închide ×