Carousel hot news

Gaz Metan a dat lovitura! A transferat un campion cu FCSB!

Nici bine nu a reziliat contractul cu Ionuţ Voicu, că gruparea din Mediaş a a dus un nou fotbalist cu nume. Vineri, Gaz Metan a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului...
30.09.2017 | 00:00
Gaz Metan a dat lovitura! A transferat un campion cu FCSB!
ADVERTISEMENT

Nici bine nu a reziliat contractul cu Ionuţ Voicu, că gruparea din Mediaş a a dus un nou fotbalist cu nume. Vineri, Gaz Metan a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului Ionuţ Neagu, care a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. Este un alt post, faţă de cel ocupat de Ionuţ Voicu, dar unul pe care gruparea ardeleană era destul de descoperită.

“Gruparea de pe Târnava Mare şi-a asigurat serviciile lui Ionuţ Neagu, fost campion al României cu Oţelul Galaţi. Mijlocaşul în vârstă de 27 ani a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului în curs”, se arată pe site-ul clubului din Liga I. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Gaz Metan a “uitat” de cele două titluri în “roş-albastru”

Ciudat este faptul că reprezentanţii clubului din Mediaş au uitat să menţioneze cele mai importante puncte de reper din cariera lui Neagu, şi anume performanţele obţinute în perioada în care acesta a evoluat la FCSB. Astfel, între 2013 şi 2016, fotbalistul a cucerit patru trofee, dintre care două titluri de campion cu gruparea “roş-albastră”.

ADVERTISEMENT

În ultimi doi ani, Ionuţ Neagu a evoluat pentru formaţia Karabükspor, din Turcia, având însă doar trei apariţii în tricoul acesteia. Neagu are trecute în palmares şi trei prezenţe în tricoul primei reprezentative a României.
Partida Gaz Metan – FC Botoşani se joacă vineri, de la ora 18:00, putând fi urmărită în direct pe FANATIK.RO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri